Tratament pentru regenerarea părului

Sampon impotriva caderii parului

Vezi Acum Oferta

Şampon complementar loțiunii împotriva căderii părului, concentrat în ingrediente active biologice, botanice şi biotehnice care îţi garantează o curăţare eficientă şi în acelaşi timp o hrănire de bază a scalpului, întărind rădăcina şi luptând împotriva căderii firelor de păr. Formulă potrivită atât bărbaţilor cât şi femeilor.

1. Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.

2. Stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr.

3. Reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și reduce producția de DHT (Dihydroxytestosterone) care este principala cauză a căderii părului la bărbați și în general a încetinirii circulației sanguine la nivelul pielii, cu ajutorul Zincului.

Alegând șamponul românesc de la Regivero, vei mai beneficia însă și de o garanție unică în România – Garanția pe satisfacție.

Garanția pe satisfacție înseamnă pentru tine că vei folosi singurul șampon dermatocosmetic împotriva căderii părului din România pentru care producătorul își asumă responsabilitatea. Dacă nu ești mulțumită de rezultate îți primești toți banii înapoi în cont. 

Șamponul împotriva căderii părului a fost testat clinic pentru eficacitate și are rezultate dovedite în stoparea căderii părului. Pentru a beneficia însă de maximul de rezultate în oprirea căderii părului sau în regenerarea lui, vă recomandăm să îl folosiți împreună cu una dintre loțiunile care îi sunt complementare: Loțiunea împotriva căderii părului sau Loțiunea pentru regenerarea părului.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente pentru căderea părului și folosește singurul șampon împotriva căderii părului din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.

E timpul acum să luați atitudine și să vă recăpătați încrederea în sine și zâmbetul, oprind căderea excesivă a părului.