Publicat pe

Apa noastra cea de toate zilele – sistem de purificare a apei acasa

Cu totii ne confruntam cu doua probleme importante din cauza nevoii primare de a procura apa curata de baut. Nu as vrea sa intram in analiza biochimica a apei din Bucuresti sau alte orase puse la dispozitie de societatile de furnziare a apei numite „ potabila”.

Ne-am saturat sa transportam sticlute, sticle, baxuri, bidoane, recipiente din ce in ce mai mari cu apa imbuteliata, care pe langa efortul de a fi transportata cu masina si carata pe scari, lifturi, mai producem si o cantitate de deseuri care duce la poluarea planetei, a apelor si a solului, sursa noastra primara de apa freatica avand de suferit.

Pe langa acest aspect costurile nu sunt de neglijat, asa cum se recomanda pentru un stil de viata sanatos, un adult trebuie sa consume 2L apa/zi. V-ati facut un calcul lunar, anual? Dar daca in familie sunt 2 adulti si 1-2 copii? Dar pentru prepararea hranei ce apa folositi?Evident avem nevoie de un purificator de apa eficient.

In timp de civilizatia avanseaza , nevoile noastre cresc iar preocuparea principala este sa gasim solutii pentru a ne procura apa noastra de toate zilele fara a impacta mediul si pe termen lung sa avem costuri cat mai mici, iar tinand cont de contextul actual este recomandat sa mergem in supermarket cat mai rar. Cum ar fi sa avem apa curata purificata non stop?

AQUALINE ne propune un sistem de ultrafiltrare a apei care elimina 99% din chimicale, pesticide, mizerie si rugina, elimina virusii si bacteriile si este usor de montat acasa.

Sistem Ultrafiltrare apa Excito B 0

Va prezentam mai jos detaliile:

Sistem de ultrafiltrare apa in 5 etape Excito B Include un set standard de cartuse,conector, baterie, manual de utilizare.

Sistemul contine 5 trepte de filtrare:

Prima treapta – filtrare de sedimente la 20 microni care va indeparta din apa mizeria, rugina, nisipul, malul, etc.  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a doua – se reduce duritatea apei si se elimina elimina fierul din apa.  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a treia – contine carbune activat si se elimina 99% chimicalele organice, pesticide, ierbicide, clorul si multi alti contaminanti nocivi pentru organismul uman. Imbunatateste culoare, gustul si mirosul apei.  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a patra – se elimina metalele grele din apa (mercur, arseniu, plumb,cadmiu, etc).  ( se inlocuieste la 6 luni )

Treapta a cincea – ULTRAFILTRARE – cu ajutorul membranei capilare se elimina toti contaminantii de pana la 0.02 microni, bacterii, fungi, spori si unii virusi  ( se inlocuieste la 12 luni )

Caracteristici:

–        nu elimina mineralele din apa

–        nu elimina apa la drenaj

–        in cazul in care se doreste folosirea sistemului pe apa de put, se recomanda tratarea apei inainte
 

Racorduri (toli) : 1/2″
Duritate apa tratata (°gG) <0.5
Dimensiuni (cm): 35.5x10x39 [L x l x h]
Temperatura min/max (°C) 2/42
Presiune min/max (bar) 2/4

Set cartuse standard : AIPRO-20M-QM, AISTRO-2-QM, AICRO-3-QM, AICRO-4-QM, TLCHF-2T

La instalarea sistemului precum si la fiecare inlocuire a filtrelor sau in cazul inactivitatii pentru o perioada mai lunga de timp, este indicat sa lasati apa sa curga timp de 10 minute inainte sa reluati folosirea sistemului . In plus pentru sistemele noi sau la care au fost inlocuite cartusele filtrante este necesar procesul de “umectare” timp de 5 ore. ( apa va sta in cartuse pentru acest interval de timp ).

Dimensiuni (cm): 35.5x10x39 [L x l x h]

Tip Apa: Apa rece

Tip Produs: Purificator cu ultrafiltrare

Capacitate (L): 6 000 L

Grad de filtrare: 0.02 microni

Conexiune Apa: ½ inch

Utilizare: Rezidential, Comercial

Beneficii: Imbunatateste gustul si mirosul, Reduce concentratia de clor, Elimina sedimentele, Purifica apa, Elimina duritatea, Elimina compusi organici, Elimina metale grele, Elimina Bacterii, Elimina Virusi