aronia-charlottenburg.ro

Care sunt beneficiile unui uscător de rufe?

Lipsa spatiului este unul din motivele pentru care achizitionezi un uscator.De asemenea poluarea este un alt motiv pentru care ar fi bine sa te gandesti serios la un uscator de rufe.Puteți alege un uscător de spălat pentru a economisi spațiu, dar dacă doriți cele mai bune performanțe, o mașină dedicată se va descurca mai bine.

Se identifica 3 tipuri de uscatoare de rufe:

Uscător cu aer cald cu pompă de căldură: Aceasta este cea mai ecologică opțiune, deoarece folosește o tehnologie specială pentru uscarea hainelor. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la economisirea facturilor de energie electrică.Această „tehnologie specială” folosește aer cald din Apa este extrasă din hainele evaporate în rezervorul de apă. Potrivit recenziilor experților, puteți economisi până la 50 de computere pe an la facturile de energie electrică, deși se estimează că vor dura 11 ani pentru a le compara cu uscătoarele mai ieftine.

În comparație cu uscătoarele de haine tradiționale, uscătoarele cu pompă de căldură vă pot economisi până la 50% din energie. Cu ajutorul pompelor de căldură, aerul cald este circulat continuu într-o buclă închisă, ceea ce va determina un consum mai mic de energie și costuri mai mici de energie electrică.

Uscător cu aerisire: Acesta este de obicei cel mai accesibil dintre cele trei tipuri principale, deoarece evacuează aerul fierbinte prin furtunurile de geam sau prin orificiile de aerisire externe. Dar uscătorul de ventilație trebuie așezat pe perete sau fereastră pentru a epuiza aerul. Deși poate fi necesar să instalați mașina de către producător, majoritatea vin cu un kit de evacuare.

Uscătoare cu condensare: Aceste mașini sunt de obicei considerate produse de gamă medie; nu este necesar niciun furtun de ventilație externă, consumatorii pot instala gratuit mașina într-o cameră bine ventilată, ceea ce merită menționat, dar acest tip de uscător goliți recipientul de sub mașină. Acest lucru se datorează faptului că aburul din uscător va forma picături de apă, care sunt colectate în cutia de colectare și trebuie să le goliți manual. Sunt mai scumpe decât uscătoarele de haine ventilate, dar sunt mai ușor de instalat și mai versatile acolo unde pot sta.

Majoritatea uscătoarelor sunt acționate de senzori sau temporizatoare. În plus față de cel mai ieftin model, dispozitivul dvs. poate fi echipat și cu un senzor care a fost programat pentru a citi umezeala reziduală pe haine. Când se usucă, se va opri subtil. În schimb, mașina temporizată va dura până la expirarea timpului, care poate dura ceva timp după ce hainele sunt gata și pot deteriora hainele.Senzorul de uscare monitorizează continuu nivelul de umiditate al rufelor. Când senzorul detectează că programul de uscare selectat a atins umiditatea necesară, acesta va întrerupe ciclul de uscare. Acest lucru reduce timpul de uscare și consumul de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *