Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Anvelope auto pentru orice anotimp

Anvelope auto de vara, Cauciucuri de iarna, anvelope auto all season. Cele mai bune preturi la cauciucuri de iarna.

Anvelope auto reduceri

Cauciucuri de vară – cea mai bună aderență!

În perioada lunilor aprilie-octombrie, anvelopele de vară reprezintă cea mai bună și cea mai corectă modalitate de echipare pentru autoturisme. Atât pe carosabil uscat cât și în alte condiții meteorologice, anvelopele de vara trebuie să corespundă cerințelor și standardelor de siguranță.

Amestecul de cauciuc anvelope de vară

Amestecul de cauciuc al anvelopelor de vară, fata de cel al anvelopelor de iarnă, rămâne inflexibil la temperaturi ridicate extreme. Prin aceasta, rezistența la rulare și uzura se reduc, rezulta astfel un confort ridicat la condus și un zgomot mai redus. Anvelopele auto de vară oferă valori mai mari in ceea ce privește performanța și manevrabilitatea. Un alt avantaj al cauciucurilor de vară il reprezinta consumul redus de combustibil.

Spectrul optim de performanță cauciucuri de vară

Anvelopele de vară sunt construite  pentru a face față diferitelor condiții meteorologice din perioada verii. Cauciucurile sunt potrivite pe carosabil uscat dar și pe carosabil umed și optime la temperaturi ridicate. Pentru a face față acestor condiții, acestea au:

  • tip protecție pentru jante
  • blocuri masive
  • caneluri

Asigura astfel un spectru de performanță optim pentru orice condiții meteorologica din perioada verii. Toate informațiile despre cauciuc, precum indicele de greutate, diametrul jantei, raportul dintre înălțimea secțiunii și lățimea secțiunii, lățimea secțiunii, se gasesc pe peretele lateral al cauciucului.

Anvelope auto de iarnă – pentru un condus in siguranta pe condiții de gheață și zăpadă

Iarna, condițiile meteorologice se schimbă în continuu și prin aceasta, astfel si caracteristicile carosabilului. Anvelopele de iarnă, trebuie să ofere indiferent de umiditate, temperaturi scazute precum și pe gheață și zăpadă, siguranță optimă pe timpul condusului. Marcajul M+S (sau M+S sau M.S) este prezent pe cauciucurile auto de iarna și cele all-season. Anumite anvelope auto cu marcajul M+S, au deasemenea și un simbol al fulgului de nea, indicând un standard de calitate ridicat.

Cea mai importantă este aderența pe carosabil în condiții de gheață și zăpadă. Pentru a avea o aderență optimă la temperaturi scăzute, anvelopele de iarnă sunt construite dintr-un amestec special de cauciuc rezistent la temperaturi de sub 0 grade. Astfel, aceste cauciucuri se adaptează perfect carosabilului.

Care este profilul anvelopelor de iarna?

Cauciucurile de iarnă au adâncimi mai mari in profil si lamele suplimentare. Lamele se închid și se deschid in timpul condusului ajută să transmită tracțiunea și puterea de frânare optim asupra carosabilului. Rezultatul il reprezintă stabilitatea și aderența extrem de buna și în condiții meteorologice precare. Mai ales pe timp de iarnă există pericolul, datorită unei pelicule de apă pe suprafața carosabilului, de acvaplanare. Datorită unei bune deplasări a apei pe profilul cauciucului, cauciucurile de iarnă reduc considerabil pericolul de acvaplanare, astfel încât conducătorii auto să dețină controlul complet asupra autoturismului in toate situațiile.