Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Anvelope de iarna la preturi accesibile

 

Anvelopa iarna
Cauciucuri de iarna

Gama variata de anvelope de iarna.Cauciucuri de iarna pentru toate tipurile de automobile.

Oferte Anvelope de iarna

Cauciucuri Continental

  • Cool Chili™ asigură performanțe maxime la frânare în orice condiții pe timp de iarnă
  • Liquid Layer Drainage™ reduce distanța de frânare pe drumuri acoperite cu gheață
  • Tehnologia Snow Curve+ pentru manevrabilitate pe carosabil acoperit cu zăpadă
  • Performanțe excelente pe zăpadă pentru o plăcere extraordinară la șofat.
  • Cele mai bune performanțe la frânare pentru siguranță maximă.
  • Performanțe excelente de manevrabilitate și precizie perfectă a direcției.

Cauciucuri Hankook

Grupul Hankook Tire & Technology este o companie de anvelope din Coreea de Sud. Cu sediul în Seul, Coreea de Sud, grupul Hankook Tire & Technology este a 7-a cea mai mare companie de anvelope din lume.   Hankook este unul dintre promotorii industriei de anvelope prin profesionalism si solutii inteligente si sigure pentru soferii din toata lumea, fiind al saptelea brand de anvelope din lume (raportat dupa numarul de vanzari). Aderenta, stabilitatea si, mai ales, calitatea se numara printre caracteristicele tuturor produselor proiectate si manufacturate de Hankook.

Cauciucuri Pirelli

Anvelopa ce beneficiază de transferul celei mai bune tehnologii motorsport pentru a putea fi utilizată atât pe șosea cât și pe pistă.

Anvelopa ce beneficiază de transferul celei mai bune tehnologii motorsport pentru a putea fi utilizată atât pe șosea cât și pe pistă.
Blocuri masive ale benzii de rulare pe umăr și pe banda centrală continuă: performanţă la manevrabilitate agresivă, viraje cu viteză mare și acceleraţie laterală impresionantă. Tehnologia profilului cu două tipuri de compus: un echilibru excelent între șofatul la viteză mare și aderenţă /tracţiune. Materiale derivate din tehnologia motorsport: rezistenţă îmbunătăţită la un nivel înalt de stres termo-mecanic.