Aparat și bicicletă de fitness Total Crunch Evolution

Total Crunch Evolution este un dispozitiv eficient care combină exercițiile de forță cu exerciții aerobice, exerciții de fitness și nu în ultimul rând exerciții tonale. Aparatul de fitness este un sistem de antrenament pentru cei mai importanți mușchi ai corpului: spate, umeri, piept, biceps, triceps, mușchii abdominali, mușchii șoldului și mușchii picioarelor și șoldurilor.

Revitalizează toți mușchii corpului prin 4 metode de exerciții Întineriți corpul prin exerciții aerobice și exerciții tonifiante Ardeți kilogramele în exces Funcția de bicicletă de exerciții

Cunoscut pentru eficiența sa excelentă din versiunea clasică a Total Crunch, creatorul acestui iubit aparat de fitness a creat Total Crunch Evolution. Aparatul multifuncțional de fitness are și o funcție de bicicletă integrată. Acum combinați cele două dispozitive într-unul singur. Scoateți suportul pentru picioare și dispozitivul se va porni.

Cu mânerul special conceput, puteți exercita mai multe grupuri musculare doar schimbând poziția dispozitivului. Vă veți antrena corpul strict cu ajutorul următoarelor 4 tipuri de exerciții: tonus, forță, fitness și nu în ultimul rând exerciții aerobice. Total Crunch Evolution vă ajută să topiți excesul de grăsime prin funcția de bicicletă încorporată. În acest fel, veți putea face exerciții mai intense în confortul propriei case.

Total Crunch Evolution are un design ergonomic, ușor de utilizat și de depozitat. Vă puteți bucura de toate acestea într-o casă complet sigură și confortabilă. În plus, Total Crunch Evolution vă protejează spatele: prin designul său ergonomic, puteți asigura o postură corectă a corpului, astfel încât să evitați durerile musculare și accidentele și să vă exercitați mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *