Aspirator Rovus Storm Vac V2 Rovus

Indiferent de nevoile dvs. de curățare, de la covoare și covoare la parchet, gresie sau ventilatoare de tavan, praf, Rovus Storm Vac poate face față oricărei provocări de curățare. Designul ușor și extrem de ușor de manevrat oferă avantaje complete și toate funcțiile unui aspirator clasic, în timp ce puterea de aspirație furnizată de motorul de înaltă eficiență poate face față diferitelor probleme. Uitați de aspiratoare grele, mături stângace și mopuri murdare! Cu Rovus Storm Vac, vă puteți simplifica viața și reduce munca de curățare a casei!

Aspiratorul Rovus Storm Vac vă poate ajuta să curățați orice colț al casei. Este atractiv și asigură o curățenie impecabilă. Datorită designului convenabil, puteți curăța cu ușurință firimiturile de sub masă, părul de pe covor sau praful de sub canapea. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți elibera mânerul lung, iar Storm Vac se va transforma rapid într-un aspirator manual multifuncțional. Cu el, puteți curăța murdăria care se acumulează pe orice suprafață a rafturilor de cărți sau a locurilor înalte și puteți curăța și fotoliul preferat.

Aspirator Rovus Storm Vac V2 Rovus

Rovus Storm Vac este echipat cu un sistem lavabil fără filtru HEPA și un recipient pentru pre-colectare. Poate filtra și ajuta în mod eficient la captarea particulelor mici și a declanșatorilor microscopici de alergie, cum ar fi acarienii de praf, sporii de mucegai sau murdăria animalelor de companie. Acest lucru poate împiedica bacteriile să rămână în aer și să creeze un mediu de viață sănătos pentru întreaga familie. În plus, designul fără pungă vă va economisi bani pe termen lung, deoarece nu veți mai avea nevoie să cumpărați o pungă și puteți curăța recipientul pentru aspirator Storm Vac sub apă.

Pe lângă filtrul HEPA și capacitatea de a comuta rapid între modurile de aspirație verticală, manuală sau normală, Rovus Storm Vac are și alte avantaje, care vor face curățenia zilnică simplă și confortabilă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *