Banda alergare electrica EcoFit M100S

aronia-charlottenburg.ro

Banda de alergat Mini EcoFit M100S este un fel de bandă de alergat, care poate fi utilizată în case cu puțin spațiu și poate fi utilizată pentru exerciții de echilibru acasă, în timp ce benzile obișnuite o pot folosi. În plus, sistemul magnetic de montare pe perete poate asigura poziția fixă ​​a dispozitivului.

Designul minimalist ultra-modern, similar cu un telefon mobil, poate fi folosit oriunde, inclusiv la birou.Produsul nu trebuie asamblat (asamblat 100%) Înălțimea maximă de la sol este de 9 cm, minima este de 4,7 cm Dimensiune foarte mică Funcția de afișare: timp, distanță de pas, distanță Roțile facilitează mutarea dispozitivului Magnet folosit pentru fixarea dispozitivului pe perete Suprafața benzii: 120x46cm Viteza maximă: 8 km / h Alimentare: 50 Hz, 220 V Greutatea produsului: 29 kg Banda de alergat EcoFit M100S are, de asemenea, un stâlp de susținere, viteza maximă admisibilă este de 6 km / h, iar stâlpul înalt este de -8 km / h Dimensiuni lungime x lățime x înălțime: 145x67x90 cm Greutatea utilizatorului nu depășește 100 kg.

Sistemul magnetic are două suporturi magnetice circulare, care sunt fixate pe perete cu adeziv puternic. Nu va provoca tulburări vizuale și nu va ocupa mult spațiu degeaba.

Computerul de bord pentru Banda de alergat EcoFit M100S este echipat cu un ecran LED ultramodern care va afișa mai multe funcții: puls, înclinare, timp, viteză, distanță și calorii. Sistemul magnetic de amortizare a șocurilor este articulat și oferă o experiență confortabilă atunci când este implementat. Dimensiunea benzii de alergat pe care poți exercita este de 120 x 46 cm, ceea ce este confortabil și absoarbe bine impulsul apăsând greutatea obiectului în mișcare. Un alt avantaj al echipamentului de fitness este că nu trebuie să fie asamblat sau dezasamblat.Echipamentul este asamblat 100% în cutia de control și poate fi utilizat imediat ce este primit.

Designul minimalist ultra-modern Banda de alergat EcoFit M100S, similar cu un telefon mobil, poate fi folosit oriunde, inclusiv la birou Produsul nu trebuie asamblat (asamblat 100%) Dimensiune foarte mică Înălțimea maximă de la sol este de 9 cm, minima este de 4,7 cm Funcția de afișare: timp, distanță de pas, distanță Roțile facilitează mutarea dispozitivului Magnet folosit pentru fixarea dispozitivului pe perete Suprafața benzii: 120x46cm Viteza maximă: 8 km / h Alimentare: 50 Hz, 220 V Greutatea produsului: 29 kg Dimensiuni lungime x lățime x înălțime: 145x67x90 cm Banda de alergare electrică are, de asemenea, o bară de sprijin, iar viteza maximă admisă este de -8km / h retras -Viteza poate fi reglată de poziția utilizatorului pe centură (simularea pasului mic va determina creșterea vitezei și pasul mare va încetini) sau poate fi reglată de telecomandă, toate informațiile necesare pot fi găsite manualul de instrucțiuni

Frâna de urgență – Frâna de urgență poate fi acționată trăgând cu ușurință tija de susținere către utilizator Greutatea utilizatorului nu depășește 100 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *