Banda de alergare pliabila KINGSMITH WalkingPad A1 Pro

aronia-charlottenburg.ro

Prezentare Banda de mers/alergare pliabila KINGSMITH WalkingPad A1 Pro

Nu toți oamenii renunță după exerciții aerobice, mai ales după alergare. Chiar dacă vor să slăbească sau să-și îmbunătățească starea fizică. Mersul rapid sau chiar moderat poate înlocui cu succes alergarea, mai ales dacă sunteți sedentar, nu ați exercitat mult timp sau încercați să vă recuperați după o accidentare. Banda de alergare pliabilă KingSmith WalkingPad A1 Pro, viteză zero. 5-6km / h


Două moduri de funcționare, manual (M) și automat (A), Control adaptiv al vitezei, răspuns rapid, transmisie automată Cadrul ușor din aliaj de aluminiu poate fi pliat rapid și ocupă puțin spațiu de depozitare.

Banda de alergare pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro vă permite să efectuați o varietate de exerciții acasă la propriul ritm în orice moment al zilei. Acesta este un dispozitiv foarte util, care oferă siguranță și confort, fără a pune presiune pe articulații. Mersul pe banda de alergat va aduce multe beneficii corpului dumneavoastră.

În primul rând, mersul pe jos nu va cauza prea mult stres corpului tău, mai ales atunci când nu ești o persoană normală pentru sporturile de agrement. Apoi, mersul pe jos are un efect tonic și, datorită îmbunătățirii circulației sângelui, ajută la recuperare după antrenament. De fapt, a ajutat și Los Angeles să se recupereze după leziuni și antrenamente intense. Nu în ultimul rând, mersul pe centura pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro poate crește viteza de ardere a grăsimilor corporale și are un impact negativ redus asupra corpului. Acesta este motivul pentru care, dacă genunchii sau talia sunt sensibili, nu vei fi afectat. În schimb, s-ar putea să vă simțiți mai bine după câteva minute de exerciții. Lista beneficiilor poate continua.

Banda de alergare pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro este un dispozitiv robust, sigur, care vă permite să mergeți mai repede sau mai încet în funcție de starea fizică sau obiectivele personale. Prin intermediul aplicației Mijia, vă puteți conecta la calea de mers pe jos KINGSMITH WalkingPad A1 Pr și toate informațiile despre viteză, distanța parcursă și durata exercițiului vor fi afișate pe ecran. În plus, poate fi controlat prin intermediul aplicației KS Fit.

Dispozitivul are o grosime de doar 12,9 cm, iar spatele este ușor convex, ceea ce este bun pentru 180 de grade. După strângere, dispozitivul ocupă doar o jumătate de metru pătrat, astfel încât poate fi depozitat în orice colț al casei.

Banda de alergare KINGSMITH WalkingPad A1 Pro folosește un cadru ușor din aliaj de aluminiu, deci este foarte durabil, cu o sarcină maximă de 100 kg. Cu banda de alergare pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro, nu aveți nicio scuză pentru a nu vă mișca. Mai ales pentru că prețul dispozitivului este într-adevăr accesibil.

Când întrețineți benzile de alergare și benzile de alergare, nu trebuie să vă faceți griji prea mult. Este suficient să ștergeți transpirația și murdăria după fiecare utilizare. Și înregistrați o dată pe săptămână, utilizați un aspirator pentru a îndepărta praful din jur și asigurați-vă că toate piesele sunt strânse. De asemenea, se recomandă verificarea curelei pentru semne de uzură o dată pe lună, în special în zona benzii de alergat. Funcția de rulare pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro

 • Design superior de pliere
 • Intotdeauna la indemana
 • Trei moduri de manipulate: telecomanda, aplicatie aplicatiei Mijia, control adaptiv
 • Doua moduri game de functionare, manual (M) si automat (A)
 • Compatibila cu sistemele Android si IOS
 • Cadrul usor din aliaj de aluminiu
 • Schimbare automata a vitezei
 • Raspuns fast
  Design simplu si, totodata fashionable, usor de recunoscut
  A fost utilizata tehnologia IML pentru a se obtine un panoul. Unitatea ascunsa de leduri este perceputa ca un intreg atunci dispozitivul nu functioneaza si este vizibila cand faci miscare.

Stabilitate si durabilitate
Banda de alergare pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro are un motor silențios fără perii îmbunătățit, care oferă funcții stabile. Cadrul ușor din aluminiu este foarte durabil și poate suporta până la 100 kg. Mai multe sisteme de securitate Forma platformei de 57 mm este propice reducerii zgomotului și îmbunătățirii siguranței în timpul antrenamentului. În plus, începătorii pot alege limita de viteză, funcția de blocare pentru copii și protecția la suprasarcină.
Usor de depozitat
Banda de mers/alergare pliabila KINGSMITH WalkingPad A1 Pro are numai 12.9cm grosime, partea posterioara este usor ridicata lucru ce favorizeaza plierea la a hundred and eighty de grade. Odata strans, dispozitivul ocupa numai jumatate de metru patrat asa ca poate fi depozitat in orice coltisor al casei.
De asemenea, banda de alergat este prevazuta cu doua roti ceea ce inseamna ca poate fi mutata cu usurinta oriunde
Doua moduri sport
Banda de mers/alergare pliabila KINGSMITH WalkingPad A1 Pro vine cu doua moduri de functionare, manual (M) si automat (A) lucru ce permite incepatorilor sa o utilizeze mai usor.
In M, telecomanda poate fi folosita pentru a porni, accelera, decelera, opri ori trece de l. A. Un mod los angeles celalalt. In A, sportivul poate ajusta viteza dispozitivului prin simpla schimbare a ritmului de mers.
Aplicatie KS Fit
Banda de alergare pliabilă KINGSMITH WalkingPad A1 Pro poate fi controlată prin intermediul aplicației KS Fit, care oferă multe opțiuni de antrenament. KS Fit este o aplicație care vă permite să gestionați în mod inteligent echipamentele medicale. Cu ajutorul său, toate dispozitivele compatibile vor deveni instrumente excelente la îndemână pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate stabilite. În plus, aplicația KS Fit va afișa și informații despre gama de exerciții fizice pe care le-ați efectuat în timpul săptămânii. Conform acestor cursuri de exerciții, veți avea o varietate de planuri de divertisment, care vă vor ajuta să vă dezvoltați obiceiuri mai sănătoase pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *