Banda de alergare RUN100 DOMYOS

aronia-charlottenburg.ro

Conceput pentru exerciții la domiciliu, banda de alergare Domyos compactă de înaltă performanță. Doriți ca banda de alergat să ocupe foarte puțin spațiu după depozitare? Banda de alergat RUN100 este compacta, dar are o suprafață mare. Ușor de depozitat.

BANDĂ DE ALERGARE SAU DE MERS FITNESS CARDIO Fitness Cardio, Bodybuilding, Crosstraining, Pilates - Bandă de alergat RUN100 DOMYOS - Aparate fitness cardio

Este foarte potrivit pentru fitness, exerciții fizice și funcții cardiovasculare. Indiferent de vreme, niveluri de poluare, teren neuniform, evenimente din viața de familie … Acum este mai ușor să vă atingeți obiectivele!

Banda de alergat RUN 100 este compactă și ușor de depozitat.La pliere, banda de alergat RUN 100 este de 3 ori mai compactă decât modelul precedent, cu o adâncime de numai 38 de cm. Se poate depozita pe orizontală sau verticală, în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. 4 rotițe, pentru deplasare ușoară.

Banda de alergare RUN100 are 30 de programe create de antrenorul Domyos, împărțite în 3 categorii: -10 programe „CALORY BURN” sunt utilizate pentru arderea caloriilor, -10 programele „ENDURANCE” pot rula mai mult, -10 programe de „antrenament pe intervale” pot rula mai repede. Fiecare program poate fi ajustat în funcție de nivelul dvs.

Puterea motorului: După testare, viteza maximă este de 14Km / h, greutatea este de 130Kg, iar puterea motorului RUN100 este de 1,25 CP și 932 de wați. Domyos selectează componentele electrice pe baza capacității maxime a benzii pentru a asigura o utilizare eficientă și un consum rezonabil de energie. Toate benzile noastre de alergare suferă 600 de ore de testare non-stop în laborator pentru a verifica toate componentele.Picioarele din spate ale benzii de alergare RUN100 pot fi pliate și înclinate manual de la 0% la 3%.

Banda de alergare RUN100 are un senzor de ritm cardiac și este compatibilă cu centurile de inimă analogice necodificate. Centura Decathlon (cod de referință 8552552) este compatibilă cu banda de alergare RUN100.

Suprafața benzii RUN100 are o lățime de 45 cm. Sistem de amortizare eficient. 4 tampoane din elastomer pe placa de panglică. Structura metalică poate absorbi cel mai bine șocurile.

Produs liniștit. Am lucrat din greu pentru a îmbunătăți confortul. Banda de alergat fără alergători atinge 66 Db la o viteză de 14 km / h.

Dimensiune deschisă: L156 x L.76 x H115 cm Dimensiune pliată: L.152 x L.76 x H38 cm Greutatea curelei: 47 kg Dimensiunea ambalajului: L157 x L.70 X H21 cm Greutatea pachetului: 53 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *