Banda pentru alergat T900C Domyos

Banda de alergat T900 este echipată cu o curea pentru piept pentru măsurarea ritmului cardiac și un senzor manual pentru estimarea punctualității în timpul antrenamentului. Înainte de a începe instruirea, consultați-vă medicul. Pentru a vă atinge obiectivele cu ușurință, puteți solicita ajutor profesional.

Efectuarea de exerciții pe bandă poate integra cu ușurință antrenamentul în viața ta de zi cu zi. Indiferent de vreme, niveluri de poluare, teren neuniform, evenimente din viața de familie … Acum este mai ușor să vă atingeți obiectivele!

Produsul este conceput pentru a menține o sănătate bună și pentru a condiționa corpul. Utilizare: Până la 5 ore pe săptămână. Banda de alergare T900 este potrivită pentru exerciții continue de intensitate ridicată. Ideal pentru antrenamente în interior pentru a îmbunătăți performanța.

Consola este cel mai important element din banda de alergat. Brandul Domyos i-a acordat o atenție specială pentru ao face mai intuitiv și mai precis. Ecranul luminat indică informații precum: timp, distanță, viteză, viteză medie, calorii, BPM și afișarea sesiunii curente. Opt taste de viteză și de înclinare pot selecta rapid nivelul de antrenament, potrivit mai ales pentru antrenament de intensitate variabilă.

Consola oferă o varietate de opțiuni pentru a profita la maximum de postura de ședere: – difuzoare laterale și cablu jack de 3,5 mm pentru conectarea dispozitivului, – ventilator central, -Senzor Bluetooth pentru conectarea benzii de alergat la aplicația Domyos E CONNECTED, -Mufă USB pentru încărcarea dispozitivului -suport tabletă -depozitare laterală.

Cele 32 de programe stabilite de antrenorul Domyos au fost integrate în consolă și ating 4 obiective: sănătate și bunăstare, calorii arse, rezistență și antrenament. Fiecare program are scopul, durata, viteza și tendințele sale, permițându-vă să vă atingeți obiectivele și să schimbați modul în care vă exercitați. Intensitatea poate fi schimbată oricând și adaptată la propriul nivel!

Pentru motivație sau distracție, puteți conecta bicicleta la o aplicație compatibilă: Econnected sau Kinomap. Cu Econnected, puteți seta obiective săptămânale pentru durată, distanță și calorii arse. Performanța este înregistrată și puteți urmări statistici. Cu ajutorul Kinomap, traseul de conducere al bicicletei poate fi complet sincronizat. Bucurați-vă de o experiență unică singură sau cu comunitatea Kinomap în ritmul propriu sau ritm provocator.

Puterea motorului cu banda de alergare Climb este de 1,5 CP T900 și 1305 wați. Consumul mediu de energie este de 370 wați (pentru un practicant de 90 kg, viteza este de 8 km / h)

Sistemul de absorbție a șocurilor asigură energie în timpul funcționării. Rularea pe o bandă de alergat poate reduce impactul și poate provoca mai puține daune corpului.

Banda T900 poate fi pliată pentru a reduce spațiul ocupat. Odată pliată, suprafața necesară pentru depozitare este de 133×88 cm. Pentru a crește rezistența benzii, vă recomandăm să o păstrați într-un loc uscat, departe de praf. Are două roți pentru o mișcare ușoară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *