Bicicletă polivalentă original 500 20 copii b twin

Demi-mânerul ridică o poziție confortabilă. Ghidonul și tuburile sunt sudate pentru a simplifica ajustarea lor (numai în înălțime).

Acest produs este conceput pentru pornirea cu bicicleta, indiferent de vreme. Bicicleta ideală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (înălțime 120-135 cm). Bicicletă multifuncțională cu gardă, coș și cric. Datorită inovației EasySpeed, cutia de viteze cu șase trepte este potrivită pentru copii.

Frânele de 2 V care blochează frâna pot deteriora efectiv vehiculul. Aceste frâne sunt proiectate cu două etriere echipate cu dopuri care exercită o forță mai multă sau mai mică asupra jantei pentru a împiedica rotirea roților.


Bicicletă
 polivalentă original 500 24 copii b twin

În timpul deplasării, deflectorul din față / spate poate preveni stropirea apei. De asemenea, bicicleta este echipată cu un coș pentru transportul diferitelor articole și un cric pentru parcare. Protecția antiderapantă poate evita contactul direct cu solul, crengile și pietrele. Bicicletă gata de utilizare: iluminarea bateriei, clopote, reflectoare.

Garanție pe viață: cadru, ghidon, țeavă, furcă dură 2 ani: piese de schimb (cu excepția pieselor vulnerabile).

Anvelopele hibride sunt foarte potrivite pentru drumurile pavate și neasfaltate. 20 inch camera 1.7-2.2 sectiune, supapa Schrader

Pentru copii, utilizarea manetei de frână nu este ușoară. Prin urmare, această bicicletă este echipată cu frâne potrivite pentru copii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *