Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Bicicleta portabila

Vezi Acum Oferta

Bicicletă portabilă Vitarid

Vitarid-r este o bicicletă portabilă, special concepută pentru vârstnici, dar și pentru persoanele care doresc să își recapete mobilitatea!

Produsul funcționează precum o bicicletă staționară, care permite efectuarea unor exerciții fizice eficiente și sigure, în confortul propriei locuințe. Antrenează simultan mâinile și picioarele, iar principalele beneficii ale folosirii cu regularitate a Vitarid-r sunt:  reducerea senzației de rigiditate, îmbunătățirea circulației sangvine și creșterea nivelului de energie.

Bicicleta este prevăzută cu un display digital, care monitorizează caloriile consumate, distanța, timpul și numărul de pedalări. Rolele de masaj poziționate la baza aparatului au funcția de a relaxa picioarele.

Vitarid-r este atât de simplu de folosit, astfel că în doar 3 pași poți începe exercițiile:

1. Așează-te confortabil pe fotoliu, scaun sau canapea;

2. Ajustează înălțimea și nivelul de rezistență;

3. Pedalează continuu menținând ritmul propice organismului tău.

Exercițiile cu Vitarid-r vă  vor ajuta să:

• Reduceți senzația de înțepenire

• Vă îmbunătățiți mobilitatea încheieturilor

• Vă mișcați mai ușor

• Aveți mai multă energie

• Vă simțiți mai tineri

Deoarece vă pune sângele în mișcare:

• Reduceți riscul de infarct;

• Reduceți riscul de accidente vasculare;

• Reduceți riscul de diabet.

Bicicleta portabila Vitarid

Are o greutate de doar 4 kg și se pliază foarte ușor, astfel că poate fi mutată și depozitată rapid într-un spațiu redus, astfel încât să nu ocupe spațiu în locuință.

Vitarid-r nu va permite ca înaintarea în vârstă și sedentarismul să vă rigidizeze corpul, astfel încăt să deveniți dependenți de baston sau imobilizați în locuință, simțindu-vă o povară pentru cei dragi.  Este mai simplu ca oricând să faceți exerciții fizice regulate  în confortul propriei locuinte, pentru a vă bucura de o viață sănătoasă și activă alături de nepoți.

Saltele Relaxa preturi