Smartwatch Copii

Smartwatch-uri pentru copii cu touchscreen la cele mai bune preturi.

Comanda online Ceas smartwatch cu GPS pentru copii.Ceas smartwatch pentru copii Wonlex.

Ceasul WONLEX GW400E ii impresioneaza pe cei micuti atat prin culorile vii ale carcasei, curelei cat si ale display-ului, iar pe parinti ii impresioneaza multitudinea de informatii si de functii pe care ceasul le pune la dispozitie. Ceasul este rezilstent la apa IP67, maxim 30minute, si nu mai adanc de 1m. Aceasta caracteristica este foarte utila atunci cand copilul dumneavoastra se spala pe maini , daca ploua sau daca varsa apa pe ceas.
GW400E este un ceas usor, avand o greutate neta de doar 45g, cureaua este realizata din Silicon moale, foarte usor de curatat dupa o zi plina de activitati ale micutului dumneavoastra. Ceasul are o baterie de 420mAh suficient cat sa reziste 100h in stand by. De asemeni, ceasul poate trimite notificari de alerta pe aplicatia mobila , anuntand parintii daca ceasul are mai putin de 20% baterie.
Procesorul este realizat de unul dintre cei mai puternici producatori de procesoare, MediaTek modelul MTK2503 , asigurand utilizatorului o experienta cat mai fluida si placuta, oferind de asemeni un consum cat mai redus al bateriei.
Functii:
• Display: Are un ecran LCD de 1.22 inch , perfect pentru a citi cu usurinta textul de pe dispozitiv, dar suficient de micut pentru manuta copilului dumneavoastra.
• Retele GSM compatibile : Orange , Vodafone, Telekom
• Comunicare in ambele sensuri : Puteti trimite sau primi mesaje scurte vocale, sau text, fiind posibila si verificarea istoricului de conversatiilor.
• GEO-fence : Pe harta din aplicatia mobila puteti seta o aria de acoperire a locului in care copilul dumneavoastra isi desfasoara activitatea, intre 200M-2000M, iar daca se intampla ca al dumneavoastra copil sa iasa din aceasta arie, veti primi alerta pe telefon.
• Pozitionare in timp real: Folosind tehnologiile GPS+AGPS+WiFi+LBS, dispozitivul va localizeaza cu precizie locatia geografica a copilului dumneavoastra.
• 3 numere SOS pentru Urgente : Puteti seta din aplicatia mobila 3 numere de telefon pentr urgente (SOS). Utilizatorul apasa butonul SOS timp de 3 secunde , si poate trimite mesaj de alerta sau apela numerele de urgenta, si ii marcheaza locatia pe harta.
• Alarma baterie epuizata: Atunci cand nivelul bateriei scade sub 20%, dispozitivul trimite o alarma de notificare in aplicatie, si un mesaj numerelor setate ca fiind de urgenta.
• Rezistenta la apa: IP67, rezistent la apa de maxim 1m adancime, nu mai mult de 30 de minute.

Smartwatch-uri pentru copii cu touchscreen, copiii pot fi foarte usor distrasi de mediul inconjurator, cei de la WONLEX vin in ajutorul parintilor de pretutindeni cu o gama foarte variata de ceasuri smartwatch cu monitorizare prin GPS si cu functii de telefon , astfel incat parintele sa poata sti in permanenta unde se afla copilul, si sa poata fi mereu in contact cu acesta.

Afișez 1–18 din 115 rezultate