Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Cauciucuri de iarna, cauciucuri all season

Cauciucuri de iarna

Vezi Acum Toata Oferta

Reduceri Anvelope de iarna

Iarna, condițiile meteorologice se modifica și astfel se schimba si caracteristicile carosabilului. Anvelopele de iarnă, trebuie să ofere indiferent de conditiile carosabilului, gheata, zapada sau umiditate, siguranță optimă în timpul condusului. Marcajul M+S (sau M+S sau M.S) este inscris pe cauciucurile de iarna și cele all season. Anumite anvelope cu marcajul M+S, au și un simbol al fulgului de nea, indicând standard de calitate ridicat.

Este foarte importantă aderența pe carosabil în condiții de zapada și gheata. Pentru o aderență optimă la temperaturi scăzute, anvelopele de iarnă sunt construite dintr-un amestec special de cauciuc rezistent la temperaturi negative. Astfel, aceste anvelope se adaptează perfect carosabilului.

Cauciucuri de iarna

Cauciucurile de iarnă au adâncimi mari in profil si lamele suplimentare. Lamele se închid și se deschid in timpul condusului ajută să transmită tracțiunea și puterea de frânare optim asupra carosabilului. Rezultatul il reprezintă stabilitatea și aderența extrem foarte buna în condiții meteorologice precare. Datorită unei bune deplasări a apei pe profilul cauciucului, cauciucurile de iarnă asigură ca pericolul de acvaplanare sa fie redus astfel încât conducătorii auto să dețină controlul complet asupra autoturismului in toate situațiile.