Cea mai buna banda de alergat

aronia-charlottenburg.ro

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra.

Banda de alergat electrică vă poate ajuta să exersați mușchii picioarelor, să îmbunătățiți rezistența cardiorespiratorie și să ardeți calorii în cel mai simplu mod. Cu ajutorul unei benzi de alergare, puteți aranja oricând un plan de exerciții, chiar dacă vremea de afară este rea. Vă puteți antrena în căldură fără a fi nevoie să alergați în noroi, ploaie, zăpadă sau într-o zi fierbinte și sufocantă. Centura este fabricată din rezistență ridicată și poate suporta o greutate de 110 kg. Persoanele supraponderale pot folosi în siguranță exerciții aerobice. Este recomandat persoanelor de toate vârstele și tuturor entuziaștilor sportivi, dar este recomandat și celor care doresc un stil de viață sănătos și fac mai multă mișcare.

IeftinCea mai cautata banda de alergatPremium
Walking pad, WP-1208, 0.6 HPBanda de alergare electrica FitTronic D30Banda alergare LifeFit TM 5300
Walking pad, WP-1208, 0.6 HP, 8 km/h V-max, greutate maxima utilizator 80 kgBanda de alergare electrica FitTronic D30, motor 1,75 CP, greutate suportata 100 kg, mp3 player, intrare usb pt ascultare muzica, programe prestabiliteBanda alergare LifeFit TM 5300, motor 2.5CP, viteza 1-20 km/h, greutate maxima utilizator 140 kg
Walking pad, WP-1208, 0.6 HP, 8 km/h V-max, greutate maxima utilizator 80 kgBanda de alergare electrica FitTronic D30, motor 1,75 CP, greutate suportata 100 kg, mp3 player, intrare usb pt ascultare muzica, programe prestabiliteBanda alergare LifeFit TM 5300, motor 2.5CP, viteza 1-20 km/h, greutate maxima utilizator 140 kg
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Walking pad, WP-1208, 0.6 HP, 8 km/h V-max, greutate maxima utilizator 80 kg

Un produs conceput pentru utilizare ocazională. Cursul de tratament este de 25-30 de minute, de 2-3 ori pe săptămână. Fiecare etapă ar trebui să înceapă cu 3-5 minute de încălzire (se recomandă un timp mai lung de încălzire pentru a începe). Dacă începeți antrenamentul rapid, există riscul de rănire. La sfârșitul fiecărei sesiuni, se recomandă un timp de recuperare.Walking pad-ul, WP-1208, 0.6 HP, 8 km/h V-max, greutate maxima utilizator 80 kg, este perfect pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afara.

Banda de alergare electrica FitTronic D30

Banda de alergare electrică FitTronic D30 este recomandată persoanelor care doresc să facă mișcare confortabilă acasă. Este potrivit pentru motoarele de uz casnic de 1,75 CP și poate suporta greutatea unui utilizator de până la 100 kg.

Motor 1,75 CP -Viteza 0,8-10 km / h (puteți schimba viteza la simpla apăsare a unui buton) -Greutate suportată 100 kg -Suprafața de conducere 100 x 40 cm -Equipat cu intrare MP 3 player, USB, unde puteți asculta muzica de care aveți nevoie -10 programe presetate -Butonul de pe mâner poate schimba viteza -Butoane pentru pornire și oprire pe mâner – Monitor LCD -Un afișaj care arată următorul conținut: viteză, timp, calorii, distanță -Sistem de operare lin și silențios -Senzor pentru măsurarea ritmului cardiac -Metoda impulsului -Rota de transport Pliabil cu sistem de blocare pentru depozitare ușoară -Sistemul de siguranță poate fi oprit imediat în cazul unei probleme pentru a evita riscul de rănire -Funcția economică actuală – se oprește automat după 10 minute după terminarea lucrului .-Dimensiune extinsă: 137 x 66 x 108 cm

Banda alergare LifeFit TM 5300

Banda de alergat este una dintre cele mai populare mașini de exercițiu din familie, poate oferi exerciții fizice foarte eficiente. Pentru mulți oameni, benzile de alergat sunt ideale pentru a începe un program de întreținere, deoarece oricine poate tolera mersul bine, indiferent de nivelul lor de fitness.Monitor LCD; Proceduri de măsurare a grăsimii corporale; Dimensiune pliată: 110 x 144 x 72 cm; Roți hidraulice pliabile și de transport; Senzor de impuls pe mâner; Două suporturi pentru pahare; Conexiune USB.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de exerciții la domiciliu, cu siguranță nu veți regreta alegerea acestui aparat de fitness inimă-plămâni. Prețul benzilor de alergat variază. Verificați modelele mărcilor de înaltă calitate, apoi alegeți modelele pe care le considerați potrivite pentru dvs.

Banda de alergat este un fel de echipament de fitness care poate stimula corpul aproape ca alergatul în aer liber. Cel mai mare avantaj al său este că poate funcționa confortabil acasă. În plus, banda de alergat vă oferă și avantajul de a vă crea propria metodă de antrenament, iar computerul integrat vă oferă posibilitatea de a efectua cu exactitate kilometrajul de exerciții aerobice, viteza, ritmul cardiac, caloriile arse, înclinarea și timpul total de funcționare Finalizați după carte. În magazinul online, puteți găsi nu numai reduceri de preț irefutabile, ci și o varietate de modele de la modele clasice la modele electromagnetice sau electrice. Pentru cei care nu au suficient spațiu, credem că modelul de bandă de alergat pliabil este exact ceea ce doresc oamenii să se bucure de beneficiile exercițiilor fizice în orice sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *