Cea mai buna motosapa

Cauti cea mai buna sapatoare? In cele ce urmeaza ai cateva recomandari in functie de pret si calitati tehnice. Motosapa Ruris 5500R, Motosapa Ruris Dac 7000K, Motosapa Ruris 751KS.

Pentru suprafețe mari, puteți alege un motospator diesel sau o mosapatoare pe benzină. Dar pentru grădini și terenuri mici, modelele electrice pot fi mai potrivite. Atunci când cumpărați o motosapatoare, pe lângă preț, trebuie luate în considerare și caracteristicile solului.

Care este cea mai buna motosapa?

IeftinCea mai cautata motosapatoarePremium
Motosapa Ruris 5500R, 4 CP, BenzinaMotosapa Ruris Dac 7000KMotosapa Ruris 751KS, 8.5 CP
VERIFICA PRETUL LA evoMAG.roVERIFICA PRETUL LA evoMAG.roVERIFICA PRETUL LA evoMAG.ro

Motosapa Ruris 5500R, 4 CP, Benzina

Cea mai buna motosapa din categoria preturi reduse.

Motosapatoarea are caracteristicile unui sistem de transmisie și tracțiune (arborele de acționare). În funcție de utilizare, roata de transport sau burghiul este fixat pe sistem cu șuruburi. Cutia de viteze, tracțiunea (puntea motrice) și mașina în sine constituie o componentă inseparabilă, altfel nu va putea juca un rol constructiv. Aceste tipuri de mașini nu pot fi echipate cu unelte care pot fi acționate prin ridicare, coborâre, biele sau manivele sau unelte care pot fi acționate prin decolări de putere precum cultivatorii de câmp. Accesoriile care pot fi remorcate și instalate numai cu aprobarea producătorului pot fi instalate pe orice tip de motosaptoare.

Motosapa Ruris Dac 7000K, 7 CP, Benzina

Cea mai buna motosapa, raport optom calitate/pret.

Motosapa cu lanț DAC are două viteze înainte și una inversă. Ruris pune la dispoziția clienților motosape cu lanț puternice și eficiente pentru mărunțirea solului în solarii sau grădini. În mai puțin de 30 de minute, suprafața care trebuie plantată sau plantată a ajuns la 500 de metri pătrați. Pentru solar, în zona îngustă de la capătul grădinii, motosapatorul poate fi rotit prin rotirea cutiei de viteze în sens invers. Prin urmare, ferăstrăul cu lanț DAC poate face față oricăror condiții de lucru. În plus, în gama de putere de la 5,5 CP până la 7 CP, cuplul de transmisie al ferăstrăului cu lanț DAC 7000K este cu 25% mai mare decât cel al mașinii. Prin urmare, utilizatorul poate obține un cuplu mai mare de la ferăstrăul cu lanț cu un consum constant de 1 litru de benzină pe oră.

Motosapa Ruris 751KS, 8.5 CP

Cea mai buna motosapa categoria Premium

Motosapa Ruris 751KS, 8.5 CP, Benzina, 4 timpi + roti cauciuc + rarita + plug reversibil rev1 + roti metalice 400 fara manicot

Performanța motosapatoarei RURIS 751KS este atribuită motorului pe benzină de 8,5 CP, cutiei de viteze 2 +1 și cutiei de viteze cu pinion conic în cilindru. Motosapatoarea RURIS 751KS este recomandat pentru orice tip de sol cu ​​o suprafață care nu depășește 10.000 de metri pătrați și o eficiență de lucru care nu depășește 1200 de metri pătrați pe oră. Lățimea tăietorului este reglabilă și poate fi setată între 640mm și 900mm. Motosapatoarea RURIS 751KS cântărește 125 kg și este echipat cu un tăietor, care poate săpa și tăia solul la o adâncime de 35 cm, care este foarte potrivit pentru plantarea oricărui tip de cultură. Accesoriile care pot fi instalate pe motosapa RURIS 751KS includ: roți din cauciuc, roți din metal, obiecte rare, pluguri, cultivatoare și remorci, care pot încărca până la 600-700 kg.

Motosapa Ruris Dac 6500 K

Datorită forței generate de cutia de viteze, modelul Ruris DAC 6500K are accesorii excelente. Accesoriile care pot fi conectate sunt: ​​un plug cu plug, un extractor de cartofi, un adaptor pentru copierea adaptorului de sol al plugului, o roată metalică de 3,00-6 sau 4,00-8, o roată de cauciuc de 4,00-8 și o remorcă cu încărcătură. Până la 500 kg. Avantajul de a fi echipat cu toate accesoriile disponibile ale ferăstrăului cu lanț Ruris DAC 6500K este acela că reduce costurile de funcționare după mărunțirea solului fără a fi nevoie să cumpărați mașini suplimentare.

Ferăstrăul cu lanț puternic poate fi folosit pentru grădinărit în jurul casei sau în câmp. Proiectat pentru o suprafață de 300 până la 3000 de metri pătrați, vă poate servi rapid grădina. Motorul este fabricat de un motor de uz general cu o cursă în 4 timpi, ceea ce determină faptul că orice operator care nu este familiarizat cu cunoștințele industriei mașinilor poate efectua o întreținere ușoară în timp. Cutia de viteze cu trepte de viteză are 3 trepte de viteză, 2 trepte de viteză înainte și 1 trepte de marșarier, ceea ce prezintă avantaje în reducerea timpului de tăiere a solului. Acest lucru duce la excavarea perfectă a solului și reduce consumul de combustibil.

Motosapatoare RURIS 731ACC1

Ciclul de funcționare în 4 cicluri, Putere motor 7,5 CP Capacitate cilindrică 208 cmc, Sistem electronic de aprindere, Pârghie de oprire de urgență echipament standard, Pornire manuală Sistem de iluminare – Cutie de viteze confortabilă și rapidă, Pinion de transmisie în baie de ulei Cutie de viteze nodulară din fontă, Mecanica funcționării cablurilor 2 trepte înainte + 1 trepte spate, Lățime de lucru 560-830 mm, Adâncimea maximă de lucru 340 mm, Combustibil benzină fără plumb, Capacitatea rezervorului de combustibil 3.6l, Consum mediu de combustibil 1l / h Baie de ulei de motor de 0,6 l, Baie de ulei de transmisie 2.2l, Suprafata medie de lucru 600-1000mp / h, Greutate 86 kg, Garanție de 24 de luni pentru produs

Cea mai buna sapatoare difera de la nevoile pentru care urmeaza sa fie utilizata. Pentru hobby sau profesional, pentru suprafate mici sau suprafete de teren industriale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *