Unde gasesc cea mai buna trotineta pentru copii

Cauti cea mai buna trotineta pentru copii? Trotineta pentru copii este cel mai eficient și confortabil mod de sport în aer liber. Trotineta transformă orice plimbare în parc într-o mică aventură. De obicei, o trotineta are două roți, dar pentru o trotineta mica, pentru a crește stabilitatea, există două roți în spatele trotinetei, deci sunt trei roți în total. Cele mai multe trotinete au roți din silicon, iar înălțimea mânerului este reglabilă, motiv pentru care chiar și copilul mic este potrivit pentru copilul tău.Trotinete copii 8 ani, trotineta electrica copii 6 ani, trotineta 2 roti copii, trotineta pentru copii 3 ani.

Cea mai buna trotineta pentru copii ieftinaCea mai cautata trotineta pentru copiiTrotineta pentru copii Premium
TROTINETĂ PLAY 3 ALB/GALBEN COPII OXELOTROTINETĂ MID 9 ROZ OXELOTROTINETĂ MID 5 MOV-CORAI COPII OXELO
Trotinete Jr Trotinete Role Skateboard - Trotinetă Play 3 Copii OXELO - TrotineteTrotinete Jr Trotinete Role Skateboard - Trotinetă Mid 9 Roz OXELO - TrotineteTrotinete Jr Trotinete Role Skateboard - Trotinetă MID 5 Copii OXELO - Trotinete
Produs conceput pentru a învăţa mersul pe trotinetă! Ideal pentru copiii cu înălțimea între 95cm – 1,15mProdus conceput pentru deplasări pe distanțe mici, pentru persoane cu înălţimea cuprinsă între 1,25-1,75 mProdus conceput pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 1.10 m – 1.50 m
VERIFICA PRETUL LA decathlon.roVERIFICA PRETUL LA decathlon.roVERIFICA PRETUL LA decathlon.ro

TROTINETA PENTRU COPII PLAY 3 ALB/GALBEN OXELO

Potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani, descoperiți prima senzație de alunecare pe 2 roți.Trotineta este special concepută pentru ca copiii să dezvolte echilibrul cu două roți. A nu se utiliza la copii sub 3 ani sau copii care nu au învățat încă cum să mențină echilibrul pe 2 roți. Ajută-ți copilul să învețe. Atenție! Trebuie să purtați echipament de protecție (cască, genunchiere și cotiere).Înainte și după fiecare utilizare, vă rugăm să verificați piesele pentru mișcări anormale, fisuri, unghiuri ascuțite etc. Roțile și rulmenții sunt piese uzate. Verificați și faceți modificări dacă este necesar. Pentru a prelungi durata de viață a trotinetei, puteți solicita tehnicienilor din atelierul de reparații să comande piesele de schimb necesare.

TROTINETĂ MID 9 ROZ OXELO

Viteză, distanță și confort pentru copiii cu vârste cuprinse între 9-14 ani! Trotineta MID 9 are suspensie față și roți mari. În plus: frâna de pe ghidon poate controla mai bine viteza.

Utilizatorii a căror înălțime este cuprinsă între 1,25m și 1,75m și greutatea nu depășește 100kg. Se potrivește aproape oricui! Trotineta MID 9 poate fi reglată pe înălțime și este foarte potrivită pentru a conduce în oraș (până la 2 kilometri). Pentru distanțe mai mari, trebuie să utilizați modelul de adaptare a gamei Town Oxelo.

Conducerea cu trotineta este mai rapidă și mai distractivă decât mersul pe jos. Trotineta MID 9 este echipat corespunzător pentru o deplasare confortabilă: aripi față și spate, frâne la ghidon, suspensie și roți mari (175 mm), astfel încât să puteți depăși orice obstacole sau restricții.

TROTINETĂ CU SUSPENSIE ŞI FRÂNĂ PE GHIDON MID 5 MOV-CORAI COPII OXELO

Trotineta MID5 este echipat cu frâne ușor de controlat la ghidon și suspensie frontală confortabilă.

Respectă cerinţele normei europene EN 14619.Garanție 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, rulmenți, frână, grip, mânere).

Nu se recomandă pentru salturi şi acrobaţii.Greutate max:100 kg

Înainte și după fiecare utilizare, vă rugăm să verificați piesele pentru mișcări anormale, fisuri, colțuri ascuțite etc. Roțile și rulmenții sunt piese uzate. Verificați și faceți modificări dacă este necesar. Pentru a prelungi durata de viață a trotinetei, puteți solicita ajutor tehnicienilor centrului de reparații pentru a comanda piesele de schimb necesare.

Atunci când alegi trotineta pentru copiii trebuie să iei în considerare următorii factori:

-Înălțimea și greutatea

-Puteți alege o trotineta cu mânere reglabile

-Manevrabilitatea este determinată de greutatea, plierea și sistemul de direcție al trotinetei

-Sistem franare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *