Cea mai buna vopsea de par

Tonul pielii poate fi una dintre cele două nuanțe: rece sau caldă. Un ten rece aparține persoanelor cu piele palidă și pistrui. Acest tip de piele devine ușor roșu sub acțiunea soarelui. Pielea măslinie este, de asemenea, foarte rece, cu o nuanță bronzată. Aceste două tonuri reprezintă extreme, dar sunt considerate a avea un ton rece și există obraji roz (inclusiv cupru) sau albastru în jurul pielii. Acest ton de piele este rece și potrivit pentru vopsirea părului, cum ar fi blond super-gri deschis, blond platinat, chihlimbar, roșu mahon, maro roșcat, maro, mahon, albastru-negru sau negru abanos. Chiar dacă găsiți cea mai bună vopsea de păr, evitați nuanțele aurii aurii și, în general, evitați orice alte culori cu tonuri galbene (roșu, satin deschis și satin auriu).

Vopsea de par ieftina – Vopsea de par Londa ColorCea mai cautata vopsea de parVopsea de par Premium – Vopsea Alfaparf
Vopsea Permanenta – Londa Professional Vopsea de par permanenta Color Expert 4.0 Saten Rece, 147 mlVopsea de Par si Oxidant Alfaparf Milano
Vopsea Permanenta - Londa Professional nuanta 12/81 blond special perlat cenusiuVopsea de par permanenta Color Expert 4.0 Saten Rece, 147 mlVopsea Fara Amoniac Ton pe Ton - Alfaparf Milano Color Wear New, nuanta nr 10.21
Verifica pretul la esteto.roVerifica pretul la elefant.roVerifica pretul la esteto.ro

Vopsea Permanenta – Londa Professional 

Brandul continuă să inoveze într-un domeniu extrem de competitiv și oferă produse care sporesc creativitatea designerilor. A cucerit piețele din Europa, Orientul Mijlociu, Arabia, Africa de Nord, Asia, Australia și Noua Zeelandă și America Latină. Reprezentantul companiei a subliniat: „Locuitorii din Londra cred că oferim mai mult decât produse.” Într-adevăr, sensul Londa nu se limitează la produsele de vopsire a părului, părul permanent și auxiliar. Reprezintă creativitatea, cercetarea, tehnologia înaltă și se pune un accent special pe educația în acest domeniu.

Vopseaua de păr Londa Professional înseamnă tradiție, încredere, relații personale și sprijin local pentru a ajuta stilistii să devină întotdeauna mai buni și mai luminoși și, la rândul lor, să inspire inspirația salonului. Un astfel de brand de renume internațional nu poate ocoli România.În România, Ronda Paint a fost un partener de succes al designerilor de aproape jumătate de secol.Vopseaua de păr Londa Professional are calități care pot decide să păstreze orice idee pentru a-și schimba părul și a-l vopsi: permeabilitate, viață lungă, aspect rafinat, ton modern. Londa Professional poate oferi frumusețe și vitalitate culorii, texturii, mișcării și strălucirii părului animat.

Vopsea de par permanenta Color Expert 4.0 Saten Rece, 147 ml

Omegaplex, tehnologia profesională anti-rupere de la Color Expert, este concepută special pentru a proteja și întări părul în timpul și după procesul de vopsire. Sistemul de colorare și îngrijire a părului în 3 pași îmbunătățește aspectul părului din exterior și din interior, rezultând rezultate uimitoare. Par vizibil sanatos; Culoarea va dura odată cu trecerea timpului; Acoperire 100% a liniei albe. Color Expert face ca suprafața exterioară a părului să fie netedă și poate reduce ruperea cu până la 90%. Îngrijorările legate de menținerea sănătății (stării) părului în timpul procesului de vopsire sunt acum un lucru din trecut!

Vopsea de Par si Oxidant Alfaparf Milano

Vopseaua de păr profesională Alfaparf Milano și-a câștigat reputația cuvenită în această categorie de produse prin acumularea ingredientelor menționate mai sus. Acestea fac din vopselele de păr ale companiei un produs de clasă mondială, oferă un sprijin perfect stilistilor, oferă o alegere încurajatoare pentru serviciile de vopsire a părului și aduc bucurie clienților care au descoperit lumea mai multor nuanțe. Aceste calități recomandă vopselele de păr Alfaparf Milano pentru saloanele profesionale.Dintre aceste vopsele de păr, produsele companiei sunt foarte respectate pentru performanța lor superbă și perfectă. Cu vopseaua de păr Alfaparf Milano, orice stilist poate deveni artist. Pentru clienți, aceștia folosesc produsele Alfaparf Milano pentru a-și îmbunătăți stilul, a-l schimba sau a-l reîmprospăta, deoarece versatilitatea vopselei de păr Alfaparf Milano nu numai că poate face o schimbare uriașă în aspect, ci și face ca stilul personal stabilit să producă nuanțe nelimitate.

Alfaparf Milano și-a măsurat capacitatea de a inova în acest domeniu printr-o varietate de produse de îngrijire a părului. Prin urmare, produsul Thermae Spa Color este rezultatul unei colaborări cu celebrul „Terme di Chianciano Spa” și este prima vopsea de păr din lume compusă din apă fierbinte. Proprietățile sale pot purifica și umple părul mineral, oferindu-i un luciu unic pe care doar izvoarele termale Acqua Santa îl pot oferi, iar produsele Alfaparf Milano pot captura acest luciu. În orice nuanță, vopseaua are aceleași calități speciale: acoperă perfect părul alb și triplă strălucirea părului. În plus, oferă și vopsire și tratamente benefice pentru a oferi clienților obiceiuri sănătoase reale.

Vopsea de Par si Oxidant Wella Professionals

Seria Welloxon Perfect a convins stilistii din intreaga lume de calitatile profesionale pe care le contine. Consistența este deosebit de densă, textura este emulsionată semnificativ, iar versatilitatea produsului are un anumit impact pozitiv asupra rezultatului final: culorile luminoase pot satisface chiar și cele mai exigente gusturi. De fapt, s-a dovedit că Welloxon Perfect contribuie la distribuirea optimă a vopselei de păr pe păr, acoperind cu succes liniile albe și, în același timp, are un efect precis și delicat. Loțiunea vâscoasă Welloxon Perfect este, de asemenea, ușor de amestecat, se lipeste perfect de păr și ajută chiar și la culoarea părului. În plus, oxidanții din această gamă sunt cunoscuți pentru capacitatea lor puternică de a se potrivi cu nuanțele culorilor utilizate.

De-a lungul timpului, Koleston Perfect a devenit unul dintre principalele repere ale mărcii Wella. În plus, aceasta este o etapă importantă pentru coafurile din întreaga lume pentru a-și vopsi părul. Există multe motive: diferite nuanțe de culoare, acoperire maximă a părului gri, intensitatea culorii și ușurința de utilizare. Toate aceste avantaje și mai multe fac din produsele Wella Koleston Perfect pe care clienții și stilistii le pot folosi cu încredere.Această dezvoltare a adus rezultatul așteptat: vopseaua de păr Wella Koleston Perfect este liderul mondial în produsele de îngrijire a părului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *