Cei mai buni adidasi pentru alergat

Popularitatea alergării este de înțeles: este bună pentru arderea grasimilor și stimularea metabolismului. Este, de asemenea, o modalitate bună de a îmbunătăți starea de spirit și antrenamentul general. Cu toate acestea, purtarea încălțămintei greșite vă poate face să vă simțiți inconfortabil sau mai rău, rănindu-vă astfel. Utilizați pantofii de alergare de mai jos pentru testare pentru a reduce riscul de rănire și asigurați-vă că purtați cele mai bune îmbrăcăminte sport de alergare, după cum este necesar.

IeftinCei mai cautati adidasi de alergatPremium
ÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING PRACTICARE OCAZIONALĂ DAMĂ Alergare - Încălțăminte RUN 100 Damă KALENJI - AlergareÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING PRACTICARE OCAZIONALĂ BĂRBAȚI Alergare - Încălțăminte Run Active Grip KALENJI - AlergareÎNCĂLȚĂMINTE TRAIL RUNNING BĂRBAȚI Alergare - Încălțăminte GEL ZIRUSS 3  ASICS - Alergare
Încălțăminte RUN 100 DamăÎncălțăminte Run Active GripÎncălțăminte GEL ZIRUSS 3
VERIFICA PRETUL LA decathlon.roVERIFICA PRETUL LA decathlon.roVERIFICA PRETUL LA decathlon.ro

Având atât de multe tipuri diferite de pantofi de alergare disponibile pentru cumpărare, nu este de mirare că cineva se simte complet copleșit gândindu-se să cumpere pantofi de alergare noi. Pentru a face decizia cel puțin mai ușoară, câteva sfaturi care vă pot ajuta atunci când cumpărați pantofi noi.

Analizați-vă mersul: puteți face acest lucru într-un magazin de pantofi de alergat, sau puteți rezolva problema dvs. prin efectuarea clasicului test „pas pe hârtie cu picioare umede”, asta îți poate spune exact cât de pronuntat calci.

Atentie la dimensiune: nu toți pantofii de alergare au aceeași dimensiune.

Cei mai buni pantofi de alergare pentru femei pot fi, de asemenea, mai îngusti și mai ușori decât pantofii unisex sau pantofi de alergat pentru bărbați.

Luați în considerare suprafata de rulare: desigur, aveți nevoie de pantofi de asfalt și pantofi de teren.

Folosiți pantofi de alergare in functie de suprafata pe care va deplasati.Vă recomandăm să utilizați încălțăminte potrivită pentru toate ocaziile

Cei mai buni adidasi pentru alergat

Incaltaminte alergare jogging Run Cushion pentru barbati

ÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING PRACTICARE OCAZIONALĂ BĂRBAȚI Alergare - Încălțăminte Run Cushion Grip  KALENJI - Alergare

Talpa lată și crestată este foarte potrivită pentru a alerga pe asfalt și pe teren nepavat. Drop-ul, adică diferența de înălțime între călcâi și vârf este de 6 mm. Cu cât drop-uleste mai mic, cu atât mai puțin sportivii sunt obligați să pună mai întâi cacaiul pe pământ.


Spuma EVA și conceptul sistemului circulator (CS) dezvoltat pentru Kalenji pot asigura amortizarea. Spuma este moale și elastică, ceea ce poate obține cel mai bun efect de amortizare. Conceptul de sistem circular (CS) reprezintă găurile de aer din spumă la nivelul călcâiului, astfel încât unda de șoc să fie dispersată mai eficient și uniform la nivelul piciorului.

Incaltaminte alergare jogging gel Windhawk barbati ASICS

ÎNCĂLȚĂMINTE JOGGING PRACTICARE CONSECVENTĂ BĂRBAȚI Descopera Produsele Reduse - Încălțăminte GEL WINDHAWK  ASICS - COPII

Un produs special conceput pentru jogging pe drumuri asfaltate sau benzi de alergat (odata/ de 2 ori pe săptămână). Mulțumită sistemului de amortizare GEL și numeroaselor inserții curbate, pantofii flexibili Windhawk asigură confort în timpul alergării!


Compoziţie: Exterior din 50% poliester, 50% poliuretan. Interior din 100% poliester. Talpă din 70% EVA, 30% cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *