Cel mai bun aparat de tuns

aronia-charlottenburg.ro

În 1937, apariția aparatelor de ras electrice a schimbat complet lumea bărbaților. A fost inventat de Jacob Schick și a devenit în curând un dispozitiv universal de îngrijire, perfect pentru tăierea, bărbierirea și finisarea părului. În zilele noastre, există multe aparate de ras electrice: unele sunt aparate de bărbierit ultra subțiri, unele sunt negre, albastre, albe sau roșii, deci sunt perfect integrate în băile moderne, în timp ce altele se bazează pe eficiență maximă pentru a oferi material de cea mai bună calitate. Și folosește-l în cel mai simplu mod. Aparatul de ras modern oferă funcții multiple și este un dispozitiv multifuncțional. Poate funcționa sub apă, poate fi spălat, femeile pot fi folosite pentru îndepărtarea părului și are elemente pentru protejarea feței.

IeftinCel mai cautat aparat de tunsPremium
Aparat de tuns Remington HC5035 ColourCutAparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP2520/30Aparat de tuns Philips MG7785/20, DualCut
Aparat de tuns Remington HC5035 ColourCut, Lame Inox, Alimentare la retea, 1.5-25 mm, Alb/GriAparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP2520/30, 3 piepteni, 1 lama suplimentara, Acumulatori, Negru/VerdeAparat de tuns Philips MG7785/20, DualCut, rezistent la utilizarea sub dus, toc de transport, Negru
Aparat de tuns Remington HC5035 ColourCut, Lame Inox, Alimentare la retea, 1.5-25 mm, Alb/Gri
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP2520/30, 3 piepteni, 1 lama suplimentara, Acumulatori, Negru/Verde
Aparat de tuns Philips MG7785/20, DualCut, rezistent la utilizarea sub dus, toc de transport, Negru
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Aparat de tuns Remington HC5035 ColourCut

Cu coafura Remington’s ColourCut, coafura dvs. devine mai relaxată și mai interesantă. Pe lângă faptul că este un aparat de tuns de înaltă calitate, acesta vine și cu 9 piepteni colorați cu o dimensiune cuprinsă între 0,5-2 mm. Deci, indiferent ce lungime de tunsoare doriți, puteți alege culoarea potrivită și ați terminat! ColourCut de la Remington este setarea ideală, permițându-vă să vă tundeți părul în confortul casei. Este o alegere ideală pentru întreaga familie, cu 16 tipuri de accesorii pentru a atinge stilul ideal. În plus, setul conține și o perie de curățat, foarfece, pieptene și perie pentru gât pentru tunsul profesional.

Aparat hibrid de barbierit si tuns barba Philips OneBlade QP2520/30

Tehnologie unică OneBlade Philips OneBlade are o nouă tehnologie revoluționară concepută pentru bărbații care au un stil facial și un bărbierit. Dispozitivul poate tăia, tăia și rade părul de orice lungime. Sistemul său dual de protecție – o combinație de strat glisant și vârf rotund – asigură bărbierirea mai ușoară. În același timp, tehnologia sa de bărbierit include dispozitive de tăiere cu mișcare rapidă (200 de bucăți pe secundă). Această combinație unică asigură că bărbieritul este eficient și confortabil, chiar și cu scame mai lungi. Aparatul de ras OneBlade nu este la fel de bun ca lamele tradiționale, deci poate proteja pielea.

3 piepteni cu atașamente cu un singur clic pentru a oferi un stil uniform pentru aspectul ras (1, 3 și 5 mm) Faceți clic pentru a conecta unul dintre piepteni pentru a obține aspectul uniform ras pe care îl doriți.

OneBlade durabil Designul lamei oferă performanțe de lungă durată. Pentru cele mai bune performanțe, trebuie să înlocuiți lama doar la fiecare 4 luni *. Este ușor de înlocuit și nu există complicații.

Aparat de tuns Philips MG7785/20, DualCut

Acest aparat de tuns multifuncțional poate tăia și coafa cu ușurință părul facial, poate scurta părul și îngriji corpul. Tehnologia DualCut poate atinge cea mai mare precizie, cu 2 lame suplimentare Bucurați-vă de cea mai mare precizie prin tehnologia DualCut, care oferă 2 lame suplimentare. Lamele de oțel se ating ușor și se ascuțesc reciproc în timpul utilizării. Prin urmare, chiar și după 5 ani de utilizare, lama este la fel de ascuțită ca în prima zi.

Aparatul de tuns metalic poate tăia cu precizie părul de barbă, păr și corp Folosind tunsorile metalice cu tehnologie DualCut fără piepteni, puteți obține linii clare și clare pe bărbie, gât și linia părului, sau puteți tăia părul corpului la cea mai scurtă lungime. Aparatul de ras bărbiereste ușor părul corpului Folosiți aparatul de ras pentru a rade cu ușurință zona de sub gât. Sistemul nostru unic de protecție a pielii protejează chiar și cele mai sensibile zone ale corpului, permițându-vă să vă bărbiți confortabil chiar și la 0,5 mm.Aparatul de ras de precizie îmbunătățește liniile obrajilor, bărbie și gât După tundere, folosiți un aparat de ras de precizie pentru a termina obrajii, bărbia și decolteul. Aparatul de tuns lama lată poate tăia chiar și cel mai obișnuit păr Creați-vă propriile stiluri rapid. Aparatul de tuns cu o lamă de stoarcere de 41 mm poate tăia mai mult cu fiecare tăiere. Tunderea metalică definește linia bărbiei sau a ciocului Creați linii subțiri, contururi și detalii pentru a defini sau modifica stilurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *