Cel mai bun carucior pentru copii

Când ai nevoie de un cărucior?
În cazul în care căruciorul are un scaun auto pentru bebeluși sau un coș sau dacă scaunul se așază complet plat, îl puteți folosi de la naștere. Dacă nu, puteți începe să utilizați de obicei un cărucior când bebelușul dvs. are aproximativ șase luni și poate sta în picioare și are controlul gâtului.

Cumpărarea unui cărucior nou nu este atât de diferită de a cumpăra o mașină nouă. Veți dori să vă puneți câteva dintre aceleași întrebări:

Cât de bună este suspensia? Pe ce fel de teren se poate deplasal? Cum se comporta in viraje? Cum este spatiu de depozitare/stocare?

Cu toate modelele disponibile unele foarte adesea scumpe , achiziționarea unui cărucior poate părea o decizie la fel de importantă ca o vizită la reprezentanță auto.

IeftinCel mai cautat carucior pentru copiiPremium
Carucior sport umbrela Primii PasiCarucior Knorr Baby Buggy VolkswagenSet Carucior Lorelli Rimini, cos landou separat
Carucior sport umbrela Primii Pasi, OrangeCarucior Knorr Baby Buggy Volkswagen, Negru cu AlbastruSet Carucior Lorelli Rimini, cos landou separat, Black Leaves
VERIFICA PRETUL LA noriel.roVERIFICA PRETUL LA noriel.roVERIFICA PRETUL LA noriel.ro

Carucior Sport Knorr Baby, model Head Gri, Galben

Knorr-Bremse Commo Sport este echipat cu un blat, coș de cumpărături și bara de siguranță. Însoțitorul ideal pentru familie. Dimensiunea compactă de pliere îl face ușor de pliat și transportat.

Noul vehicul sport off-road are un grad ridicat de manevrabilitate. Ca sistem complet de pliere, este potrivit atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru călătorii, deoarece poate fi pliat cu o singură mână folosind un sistem ușor de pliat.Cu roata din față rotativă (360 °), puteți roti căruciorul după cum este necesar Plasa mare de depozitare creează spațiu pentru bagaje. Pentru confortul copilului dumneavoastră, spătarul și spătarul pot fi reglate, la fel ca cele mai confortabile pentru un copil. Centura de siguranță în 5 puncte și bara transversală detașabilă asigură o fixare fermă pe scaun. caracteristică: -Plata detasabila -Spatar reglabil -Centură de siguranță în cinci puncte -Rotație de 360 ​​de grade și roți blocabile detaliu: Înălțimea înclinării: aproximativ 98 cm Greutate: aproximativ 8,5 kg Pliere: aprox. 104 x 32 x 25 cm Înălțimea scaunului: aproximativ 34 cm Zona de relaxare: aproximativ 31 x 83 cm

Set Carucior Lorelli Lora, cos auto inclus, Blue

Sistemul complet include: cărucior convertibil în piese în mișcare, geantă pentru accesorii cărucior, kit adaptor coș, coș 0-13 Kg. Toate componentele, cum ar fi cărucioare / piese mobile sau coșuri auto, pot fi instalate sau dezasamblate foarte repede pe cadru, permițând conversia ușoară de la o configurație la alta. După vârsta de 6 luni, căruciorul poate fi transformat într-o parte în mișcare prin fixarea unor curele de sustinere a landoului.

Set Carucior Lorelli Lora, cos auto inclus, Blue

-Cadru din aluminiu de înaltă calitate -Mecanism simplu de pliere, tip carte -Mâner reglabil pe înălțime, acoperit cu neopren -Cosul de bagaje spațios -Există suspensii pe roțile din față și din spate pentru a absorbi mai bine șocurile -Roata din față este fabricată din silicon și poate fi fixată sau rotită (schimbați poziția roții de la fixă ​​la rotativă printr-un buton fixat pe cadru) -Roțile din spate sunt mari, fabricate din cauciuc solid și echipate cu o frână centrală. -Furnizați suport din plastic pentru sticlă sau sticlă.

Secțiunea sport: -Scaun reversibil -Spatar reglabil in 3 pozitii diferite pe carucior sport, pana in pozitia de dormit. -Saltă interioară suplimentară, realizată din spumă moale cu memorie, cu două suprafețe colorate diferite. -Centură de siguranță reglabilă pe înălțime cu fixare în 5 puncte și dispozitiv de protecție moale pentru umeri. -Bara fata este detasabila. -Asigurați huse pentru picioare pentru vreme rece și plase de țânțari (sunt frecvente în sport și cărucioare). -Există un buzunar cu fermoar în exteriorul spătarului și o cutie de depozitare în interior.

Landou – Cosul pentru bebeluși este special conceput pentru nou-născuți (de la naștere până la maximum 9 kg) -După ce bebelușul are 6 luni, căruciorul poate fi transformat într-un sport prin fixarea centurii care susține căruciorul pe orizontală. -Echipat cu capac anti-rece pentru picioare și plasă pentru țânțari -Copertina poate fi reglată de un dispozitiv antivent și este echipată cu un filtru UV, care poate proteja în mod eficient copilul de lumina puternică a soarelui. Coş: confortabil și ușor de transportat, instalat în mașină în direcția opusă -Copercă ajustabilă -Equipat cu apărătoare anti-rece pentru picioare. -Mâner reglabil pentru transport ușor -Capacul lavabil -Furnizați suport moale pentru spate și cap -Equipat cu o centură de siguranță fixă ​​în 5 puncte. -Un set de adaptoare pentru montare pe cadrul căruciorului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *