Cele mai bune trambuline pentru copii

Trambulina pentru copii înseamnă distracție pentru copii. Saltul este o activitate de divertisment pentru copii de toate vârstele, iar tamburinul spartan îndeplinește toate cerințele și standardele de siguranță. Trambulinele sunt distractive, sigure și sănătoase; promovează distracția de a juca în aer liber cu beneficii unice pentru sănătate. Este potrivit pentru a ajuta copiii să se întâlnească cu noi prieteni și să își întărească mușchii și articulațiile fără riscul de rănire. Puteți alege între un model de trambulină în aer liber sau un model de trambulină de interior.

Rezistente,conforme CE ,TUV. Gaseste cea mai buna trambulina de 140 cm diamentru, 180 cm diamentru, 250 cm diametru.

Care sunt cele mai bune trambuline pentru copii

Trambulina Set Cu Plasa De Protectie 305 Cm SPARTAN SP979

Set Trambulina Cu Plasa De Protectie 180 Cm SPARTAN

Set Trambulina Diametrul 140 Cm SPARTAN

Când vorbim despre trambuline, copiii vorbesc despre o soluție simplă și rapidă prin care copiii se pot relaxa într-o zi însorită de vară. Oferiți-le oportunități de a petrece timpul în aer liber și de a se bucura de timp fericit cu prietenii. Prin urmare, cu o simplă trambulină, vacanța este aici!

Trambuline pentru copii în aer liber și în interior care suportă o greutate de 100-150 kg. Super reducere: cea mai căutată trambulină: trambulină de 140 cm la doar 296 lei! Respectați cerințele CE și TUV. Căutați cea mai bună trambulină cu un diametru de 140 cm, un diametru de 180 cm și un diametru de 250 cm

Trambulinele oferă energie pozitivă și au mare succes la copii. Copiii pot sări, râde, cad și pot juca jocuri distractive. Dar nu uita de siguranță! Cumpărați o plasă de siguranță STOJ (dacă nu este deja inclusă) și o scară care îl va ajuta pe copil să urce și să coboare din trambulină fără să cadă. În gama noastră de produse, avem trambuline mari și mici, cu margini de siguranță din spumă și accesorii adecvate pentru o siguranță corectă. Toate trambulinele noastre sunt negre, dar plasele de siguranță vin în diferite culori, precum albastru și verde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *