Ciorapi Compresivi Medicinali Pressio AD bej 15-21 mmHg

Descriere Ciorapi medicali Pressio AD bej 15-21 mmHg de la Pressio

Ciorapi medicinali compresie medie / mediu (Clasa I) 15-21 mmHg (milimetri de mercur); Degetele închise pot asigura ciorapi de compresie medicinali; Vă rugăm să utilizați tabelul de dimensiuni de mai jos pentru a determina dimensiunea adecvată pe baza circumferinței piciorului (deasupra gleznei, sub genunchi și deasupra genunchiului pe coapsă). Acest produs are condiții sanitare private. Dacă nu este sigilat, încercat sau uzat, acesta nu poate fi schimbat sau returnat. Ciorapii sunt treptat sub presiune. Vârful și călcâiul șosetelor sunt întărite, ceea ce crește rezistența la abraziune și poate fi purtat mult timp.

meia.ro

Din ce în ce mai mulți oameni de toate vârstele sunt conștienți de importanța îngrijirii picioarelor, așa că poartă regulat ciorapi de compresie medicali. Purtarea ciorapilor cu compresie medicală poate îmbunătăți circulația sângelui, preveni inflamația, venele varicoase și oferă o senzație de relaxare și prospețime pe tot parcursul zilei și contribuie la circulația ideală a sângelui și a limfelor în venele picioarelor. Exercită o presiune subtilă, oferă o senzație de ușurință și împiedică transpirația pielii. Tehnologia specială de producție permite pielii picioarelor să „respire”.

Tehnologia complexă de producție ia în considerare toate caracteristicile piciorului: presiunea maximă este atinsă la gleznă și scade treptat până la coapsă, astfel încât să se realizeze condiții hemodinamice favorabile pentru a îmbunătăți revenirea sângelui și drenajul venos. Sunt fabricate din materiale certificate. În timpul procesului de fabricație, aceștia parcurg un proces atent de control al calității care urmează părțile estetice și medicale ale procesului. Au o formă anatomică confortabilă și își mențin elasticitatea și compresibilitatea în timpul exercițiului.

Ciorapi Medicinali Compresivi Pressio 

Șosetele pot rezista efectelor diferitelor creme sau unguente.În plus față de vene varicoase, aceste creme sau unguente pot fi folosite și. Exercită o ușoară presiune externă asupra mușchilor și vaselor de sânge ale membrelor inferioare, reducând astfel circumferința picioarelor și îmbunătățind circulația sângelui la acest nivel. Ciorapii cu compresie medicală comprimă venele și împiedică revenirea sângelui stagnant sau neoxidat și sunt echipamente medicale utilizate pentru îmbunătățirea circulației sângelui. Sunt create și recomandate persoanelor care au oboseală și greutate la picioare, care au probleme cu circulația sângelui, persoanelor care au stat mult timp pe scaun sau în picioare și nu vor să renunțe la aspectul lor elegant. Caracteristicile lor se bazează pe tehnologie și cunoștințe și au caracteristici extraordinare pentru sănătate. Ei folosesc soluții bazate pe experiența medicinii naturale și folosesc ameliorarea stresului.

După fiecare uzură, Ciorapi Medicinali Compresivi trebuie curățați pentru a menține forma corpului și rezistența la presiune. Pentru a nu schimba culoarea șosetelor, a schimba culoarea și a prelungi durata de viață, șosetele pot fi curățate în două moduri: -Curățarea manuală-este cea recomandată. Puneți detergentul în apă caldă și lăsați-l să se înmoaie timp de 5 minute, apoi spălați ușor și clătiți bine cu apă rece. Nu se vor rupe sau mări ușor. -Spălarea în mașina de spălat-într-un program fin de 30 de grade. Șosetele trebuie introduse în punga de protecție specială a mașinii de spălat pentru a evita agățarea șosetelor. Dacă nu aveți o astfel de geantă, sunt de asemenea utile fețele de pernă. O anumită cantitate de balsam pentru țesături trebuie utilizată cu precauție, altfel pot rămâne pete. -Nu calcați produsul.

Este recomandat să purtați ciorapi de compresie medicali în următoarele situații: -Tratarea și prevenirea insuficienței venoase; -Condiții ale varicelor și edem moderat; -Femeile gravide, deoarece pot preveni apariția varicelor; -dupa operatie; -Oameni a căror greutate depășește limita normală (IMC 30); -Oamenii care petrec mult timp în picioare, așezați pe un scaun sau fiind restricționați de profesia lor și ridicând constant greutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *