Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Ciorapi Compresivi Medicinali Pressio AG 23-32 mmHg

Ciorapi Compresivi Medicinali

 

Ciorapi Compresivi Medicinali Pressio

Vezi Acum Oferta

Grad de compresie: forte/puternica (clasa II) 23 – 32 mmHg(mm coloană de mercur);

Ciorapi compresivi medicinali disponibili cu varf deschis si varf inchis.

Ciorapi Compresivi Medicinali

Au puncte de silicon pentru o aderenta foarte buna pe picior, impiedicand alunecarea.

Ciorapi Compresivi Medicinali Pressio, Scudotex

Varful (la modelele cu varf) si calcaiul ciorapilor sunt intariti si au o rezistenta crescuta la abraziune, putand fi purtati perioade lungi.

Dresuri compresive Pressio

Tehnologia complexa de productie are in vedere toate particularitatile piciorului. Presiunea maxima se realizeaza la nivelul gleznei si scade progresiv cu exactitate bine stabilita catre coapsa. Se realizeaza conditiile hemodinamice favorabile pentru ameliorarea refluxului sanguin si descarcarea venelor.

Acestia sunt confectionati din materiale certificate.

In timpul confectionarii trec printr-un proces atent de control al calitatii, ce urmareste atat partea estetica, precum si partea medicala a procesului.

Au o forma anatomica comoda, isi pastreaza elasticitatea si compresia in timpul miscarii.

Ciorapii sunt rezistenti la actiunea diferitelor creme sau unguente, care pot fi utilizate complementar in dilatari varicoase venoase.

Exercita o presiune externa blanda asupra muschilor si vaselor de sange din membrele inferioare, reducand circumferinta piciorului si imbunatatind circulatia la acest nivel.

Ciorapii compresivi medicinali comprima venele si previn stagnarea sau reintoarcerea sangelui neoxigenat, sunt dispozitive medicale utilizate pentru îmbunătățirea circulației.

Ciorapi compresivi Pressio

Sunt creati si recomandati persoanelor care: au senzatia de oboseala si greutate in picioare, au probleme cu circulatia sangelui, stau o perioada prelungita pe scaun sau in picioare si nu doresc sa renunte la aspectul elegant.

Acestia sunt caracterizati de proprietatile exceptionale pe care le au asupra sanatatii, bazandu-se pe tehnologie și cunoaștere.

Ciorapii compresivi medicinali se poarta pe toata durata zilei cat timp suntem activi; nu trebuie purtati si pe timpul noptii, pentru ca nu sunt eficienti atunci cand sunteti intinsi pe orizontala;

– este foarte important sa fie purtati regulat pentru a se obtine rezultate; durata purtarii variaza de la o persoana la alta, dar in general ar trebui purtati atata timp cat picioarele se simt mai bine;

– inlocuirea ciorapilor ar trebui sa se faca la 4 – 6 luni, pentru ca in timp uzura duce la pierderea calitatilor de sustinere si elasticitate;