Cleanmaxx Carpet Cleaner pentru curatat

aronia-charlottenburg.ro

Cleanmaxx Carpet Cleaner curățător de covoare este un aspirator portabil care vă poate ajuta să curățați mai ușor interiorul, covoarele și scaunele mașinii.

Cleanmaxx curățător de covoare este un aspirator cu aspirație, absorbție de apă și funcții de curățare!

Echipamentul practic și inovator ReFresh curăță perfect mobilierul, canapele, saltele, fotolii și perne, covoare, covoare și covoare, scaune auto. Îți va plăcea acest aspirator portabil, portabil, ușor de utilizat și mai eficient! Uitați de petele sau covoarele de pe decorațiunile interioare, de cafea, suc sau petele de vin de pe covoare. Cu o putere de 500 W, Cleanmaxx Carpet Cleaner poate curăța, dezinfecta și absorbi doar petele și murdăria și este nevoie doar de un moment pentru a le face să pară noi! Cu funcția de aplicare a detergentului, puteți elimina chiar și cele mai dificile pete, în timp ce funcția de aspirație va elimina apa murdară și va face suprafața aproape uscată.

Cleanmaxx Carpet Cleaner pentru covoare si tapiterii

Cleanmaxx Carpet Cleaner vine într-un recipient cu aproximativ 200 ml de apă. 480 ml și un recipient cu apă murdară. Lungimea cablului de alimentare de 900 ml este de aproximativ 5 metri. Veți primi un bonus și un recipient de 50 ml cu detergent!

Interiorul și covorul seamănă cu noi, fără tortură, fără dureri de spate, fără chiuvete pe spate, fără perii care freacă mâinile deteriorate și nu așteaptă zile să se usuce. Eficient pentru orice tip de material!

Cleanmaxx curățător de covoare este un aspirator portabil care vă poate ajuta să curățați mai ușor interiorul, covoarele și scaunele mașinii. Veți putea folosi agentul de curățare și, datorită funcției de vid, praful va fi aspirat și suprafața se va usca mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *