Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Cleanmaxx Carpet Washer

Image result for cleanmaxx carpet washer

Aparat spalat spălat și aspirat covoare ReFresh

Vezi Acum Oferta

Cleanmaxx Carpet Washer este aspiratorul care spală mochete, covoare, tapițerii, făcându-le să arate ca noi! Multifunctional ↣ aspirator vertical cu spălare cu triplă funcție ≡ aspirare, șamponare, spălare! Absoarbe apa și reduce timpul de uscare! Pedală încorporată: ușor de ridicat și manevrat!

Curățarea covoarelor si mochetelor este dificilă, presupune mult timp și efort fizic, iar spălătoriile profesionale sunt scumpe. Aparat de curatat covoare, aparat spalat mochete ReFresh este solutia ideală care asigură curățenie desăvârșită! Împreună cu aparatul pentru spălat și aspirat covoare primiți gratuit și un șampon pentru curățare. 

Aspirator Cleanmaxx Carpet Washer, aparat de spalat covoare acasa are atașat un recipient pentru apă curată, în care adaugi un căpăcel de șampon. Printr-o singură apăsare de buton este eliberată soluția de curățare, iar periile speciale ajută la îndepărtarea celor mai dificile urme de murdărie. Praful și reziduurile sunt colectate în bazinul pentru apă murdară, neavând încorporat un sac filtru care de obicei favorizează dezvoltarea alergenilor. Bazinul de colectare se spală ușor și rapid cu apă călduță, împiedicând astfel formarea norilor de praf la golire. Datorită filtrării în apă, aerul evacuat în timpul aspirării este foarte curat.