Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Consola Xbox One S 1TB + The Division 2 (Alb)

Vezi Acum Oferta

CEA MAI BUNA ALEGERE PENTRU JOCURI SI DIVERTISMENTCONFIGURATI-VA CONSOLA XBOX ONE S PENTRU A ACTIVA ALTE DISPOZITIVE, CUM AR FI TELEVIZORUL, SISTEMUL AUDIO / VIDEO. INDIFERENT DACA JUCATI UN JOC SAU VIZIONATI UN FILM, BLASTERUL IR INTEGRAT VA VA DUCE EXPERIENTA LA UN NOU NIVEL.

ADUCETI LA VIATA JOCURILE SI FILMELE PREFERATEINDIFERENT DACA VA JUCATI JOCURI, VIZIONATI EMISIUNILE PREFERATE SAU FACETI STREAMING ONLINE, XBOX ONE S OFERA O GRAFICA STRALUCITOARE CU TEHNOLOGIE HDR SI SUNET AUDIO PREMIUM. 

UN CONTROLLER INOVATIVECHIPATI-VA CU CONTROLERUL WIRELESS XBOX ONE, CU UN ASPECT ELEGANT PENTRU UN CONFORT SPORIT. BUCURATI-VA DE ASEZAREA ERGONOMICA A BUTOANELOR PERSONALIZATE SI AUTONOMIA PLUS VERSATILITATEA IN MODUL WIRELESS. CONECTATI ORICE CASTI COMPATIBILE CU MUFA STEREO DE 3,5 MM SI CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®, REDATI JOCURILE PREFERATE PE PC-URILE DVS. 

SINGURA CONSOLA CONCEPUTA PENTRU A JUCA CELE MAI BUNE JOCURIJUCATI-VA PESTE 1300 DE JOCURI EXCELENTE, DE LA CELE MAI MARI BLOCKBUSTERE PANA LA CELE MAI POPULARE FRANCIZE PE CONSOLA MICROSOFT XBOX ONE S. 

CEL MAI BUN DIVERTISMENT IN 4KStreaming 4KSTREAM 4K ULTRA HD PE NETFLIX, AMAZON, HULU SI MULTE ALTELE. 

High Dynamic RangeGRAFICA STRALUCITOARE CU GAMA DINAMICA RIDICATA 

Sunet spatialADUCETI LA VIATA JOCURILE CU UN SUNET IMERSIV PRIN DOLBY ATMOS SI DTS: X.1 

XBOX LIVE GOLDCU SUBSCRIPTIA LUNARA XBOX LIVE GOLD AVETI MAI MULTE BENEFICII!PUTETI JUCA IMPREUNA CU PRIETENII DVS. IN MODUL MULTIPLAYER, IN FIECARE LUNA PRIMITI JOCURI GRATUITE, DISCOUNT-URI SI MULTE ALTE SURPRIZE. 
sursa evomag.ro