Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Dazzl 360 + Cadou – Masă de călcat multifuncțională ReFresh

Image result for Dazzl 360 + Cadou - Masă de călcat multifuncțională ReFresh

Masă de călcat Dazzl 360

Vezi Acum Oferta

Masă de călcat multifuncțională ReFresh are doua caracteristici ce îi oferă unicitate și o transformă într-un performant sistem de călcat: funcția de rotire la 360 de grade și suprafața de călcat construită după forma corpului uman, ce include chiar și elemente detașabie.

1. Funcția de rotire 360 grade. Călcatul rufelor este un proces dificil, tocmai pentru că hainele trebuie întoarse de pe-o parte pe cealaltă, de cel puțin câteva ori, proces în care se formează cute suplimentare ce necesită timp în plus pentru netezire. Cu ajutorul funcției de rotire la 360 de grade întreg procesul este simplificat și timpul de călcat este redus semnificativ. Tot ce trebuie să faci este să așezi articolul vestimentar pe masă, îl calci  pe o parte, apoi răsucești masa la 360 de grade și poți călca la fel de ușor și partea cealaltă. Este cu siguranță mai rapid, mai simplu și mult mai confortabil decât ai putea-o face cu orice altă masă de călcat!

2. Suprafața de călcat concepută după forma corpului uman. Dazzl 360 are un design ergonomic, fiind special creată să asigure o suprafață ideală pentru călcatul oricărui articol de îmbrăcăminte. Partea superioară a mesei este la fel de lată ca și  zona umerilor, motiv pentru care poți călca bluzele și cămășile fără a fi nevoie să le rearanjezi de prea multe ori. Zona îngustă a mesei este dedicată călcării eficiente a pantalonilor și a fustelor. În plus, masa de călcat are un accesoriu detașabil, pe care îl poți folosi la netezirea mânecilor, manșetelor, gulerelor și reverelor. Pentru o mai bună fixare a pantalonilor, masa este prevăzută cu 2 cleme, ce ajută la obținerea unei singure dungi perfecte dintr-o singură încercare.