Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Masini de spalat rufe ieftine, in cele ce urmeaza cateva informatii si sugestii de magazine online de unde puteti achizitiona.

Vreti sa achizitionati o masina de spalat rufe? In acest caz urmeaza sa investiti intr-o masina de spalat rufe care sa fie adaptata nevoilor dumneavoastra de viata, trebuie astfel sa tineti cont de mai multi factori. Amplasarea si spatiul avut la dispozitie, numarul de spalari saptamanale, toate influenteaza tipul de masina de spalat rufe pe care urmeaza sa o achizitionati.

Din punct de vedere constructiv sunt două tipuri de maşini de spălat rufe: cu încărcare frontală, printr-un hublou aflat în faţă sau cu încărcare verticală, prin deschiderea unei trape de acces de pe capacul superior al aparatului.

Masini de spalat rufe ieftine

Trebuie sa se tina cont de costul de utilizare pe termen lung, respectiv consumul de energie – clasa A, A+, A++++; de eficienta in spalare; de nivelul de zgomot, de capacitatea de incarcare – pana la 12 kg; de numarul de rotatii – cu cat este mai mare, cu atat rufele vor iesi mai uscate; de dimensiunea masinii de spalat rufe; de numarul de programe; de materialul din care e fabricata cuva sau rezistenta de incalzire; de posibilitatea de a alege programe scurte si de a seta numarul de rotatii.

Numarul de rotatii al masinii de spalat rufe

O masina de spalat cu o viteza mare de centrifugare va scoate rufele mai uscate. De aceea este recomandat sa alegeti o masina de spalat care are o viteza cu minim 1000-1200 de rotatii pe minut. De asemenea o masina de spalat rufe cu o viteza prea mare va produce zgomot mai mare. Viteza de centrifugare a masinilor de spalat variaza de la 800 pana la 1800 de rotatii pe minut. O masina de spalat cu o viteza mare de centrifugare va scoate rufele mai uscate. De aceea este recomandat sa alegeti o masina de spalat care are o viteza cu minim 1000-1200 de rotatii pe minut.

Alte aspecte importante in alegerea unei masini de spalat rufe sunt:

  • Display: LCD sau LED;
  • Afisarea timpului ramas: unele masini de spalat afiseaza timpul ramas in programul de spalare, pentru ca tu sa-ti organizezi mai bine activitatile si timpul
  • Zgomotul produs in timpul utilizarii: la majoritatea masinilor de spalat nivelul de zgomot 45-65 dB la spalare si 70-80 dB la centrifugare;

Modalități de folosire corectă

Înainte de a spăla rufele, acestea trebuie întotdeauna sortate: rufele albe, cele colorate, sintetice, de lână, delicate. Acestea trebuie introduse amestecat în masina de spalat pentru o spălare. Indicațiile de spălare de pe etichetele hainelor trebuie respectate.

De unde putem cumpăra o masina de spalat rufe?

Evomag

Masini de Spalat Rufe & Uscatoare

Gama variata de masini de spalat la preturi avantajoase.

Garantie 2 ani, Plata in Rate

Cumpara acum masina de spalat rufe de la Evomag

Ideall

Promotii atractive, livrare rapida, Garantie 2 ani, plata in rate

Cumpara acum masina de spalat rufe de la Ideall

Badabum

Garantie 2 ani, Plata in rate, Promotii Permanente, Gama Variata

Cumpara acum masina de spalat rufe de la Badabum