Dezumidificator Trotec TTK60E (TTK40E)

Dezumidificator Trotec TTK60E (TTK40E), 18 litri/zi, 100mc/ora, Display si Control Digital, Timer, Auto Restart

Capacitatea maximă de dezumidificare este de 18 litri / zi, iar debitul de aer este de 100 de metri cubi / oră, care este potrivit pentru spații sub 40 de metri pătrați. Umidificatorul reglabil poate asigura controlul permanent al umidității din aer.

Depășirea valorii de umiditate setate va face ca dispozitivul să pornească automat până la atingerea nivelului de umiditate necesar. Notă: După atingerea nivelului optim de umiditate, ventilatorul încorporat nu se va opri singur. O altă funcție specială a dezumidificatorului TTK 60E este afișajul digital, care permite utilizatorilor să regleze umiditatea necesară în cameră simplu și convenabil. Un furtun de scurgere poate fi conectat pentru dezumidificare permanentă fără a fi necesară golirea rezervorului de apă. Filtru de aer ușor de accesat și ușor de curățat. Lampa de avertizare indică dacă rezervorul de apă este plin. Protecție automată împotriva deversării, când rezervorul de apă este plin, se va deconecta. Ventilator de nivel 2. Decongelare automată electronică.

Filtru de aer curatabil. Roată de transport. Suport de montare a cablului. Dezumidificatorul poartă marca GS pentru a asigura siguranța.

Dezumidificator Trotec TTK60E Display si Control Digital

Dezumidificarea automată este controlată de regulatorul de umiditate, iar valoarea normală este selectată între 35 și 85%, cu 5% ca pas Funcție specială de confort – dispozitivul va regla automat valoarea umidității la o valoare confortabilă în funcție de temperatură, Funcția uscătorului de rufe – utilizată pentru uscarea rapidă a textilelor și covoarelor, Funcționare permanentă, fără întrerupere, poate fi utilizată fără întrerupere prin conexiunea de drenaj.

Datorită regulatorului automat de umiditate, Dezumidificator Trotec TTK60Efuncționează cu o eficiență energetică maximă, deoarece după atingerea valorii țintă, dispozitivul va înceta să economisească energie și va porni automat doar când umiditatea aerului depășește valoarea cerută. Are un mod confortabil, care poate controla automat umiditatea aerului în funcție de temperatură pentru a menține întotdeauna cel mai bun climat interior. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acesta aduce o contribuție valoroasă la protecția climei. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic nu are potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) și nici un efect de seră evident (GWP = 3).

Dezumidificator Trotec TTK60E Capacitate maximă de dezumidificare: 18 litri / zi Debit maxim de aer: 100m³ / h Potrivit pentru camere de până la 40 de metri pătrați Potrivit pentru camere cu un volum care nu depășește 100m³ Alimentare: 230 V / 50 Hz Decongelare automată: electronică Consum maxim: 470 wați Rezervor de apă: 3,5 litri Nivel sonor: 43 dB (A) Domeniu de lucru, temperatură: 5 ° C-35 ° C Domeniu de lucru, umiditate: 35% -95% din domeniul normal Lungime: 225 mm Lățime: 353 mm Înălțime: 496 mm Greutate: 12 kg

Compania germană Trotec este lider în domeniul echipamentelor de monitorizare, gestionare și control interioare. Pe măsură ce trece timpul, a dezvoltat o gamă completă de dezumidificatoare, umidificatoare și purificatoare, echipamente esențiale pentru a asigura Sau cele mai bune condiții de mediu din birou sau spațiu de depozitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *