Doftorii batranesti Adulti – Racisi? Prisaca Transilvania – 200 g

Un amestec 100% natural de miere, polen, semințe, ulei, fructe și plante sau alte produse de tip fagure.

Acțiune:

Susține rezistența naturală a corpului; -Ajutați funcționarea normală a sistemului respirator / căilor respiratorii superioare. Ingrediente: miere, polen, wolfberry, tinctură de propolis, ghimbir, curcuma, scorțișoară, ulei de cătină, cimbru, ulei de cuișoare presat la rece, șolduri, lăptișor de matcă.

Utilizare:

Adulți și tineri cu vârsta peste 14 ani: 1 lingură, de 3 ori pe zi, de preferință pe stomacul gol. Alte sugestii (pentru rezultate mai bune): -Bea apă; -Exerciție (100 salturi pe poziție) -Stimularea sistemului limfatic; -Mănâncă banane sau mere;

În timpul zilei, mâncați o salată făcută din următoarele ingrediente: semințe de dovleac (o cantitate mică), frunze de pătrunjel, țelină, sare, smântână, 30 ml ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui. Nu interzice complet consumul de către persoanele care consumă alcool (boli cronice de rinichi și ficat, sistem nervos sever și boli mintale).

Un amestec 100% natural de miere, polen, semințe, ulei, fructe și plante sau alte produse de tip fagure. Susțineți rezistența naturală a corpului; Ajutați funcționarea normală a sistemului respirator superior / a căilor respiratorii. ingredient: -Miere, polen, wolfberry, tinctură de propolis, ghimbir, curcuma, scorțișoară, ulei de cătină, cimbru, ulei de cuișoare presat la rece, șold de trandafir, lăptișor de matcă. doza: Adulți și tineri cu vârsta peste -14 ani: 1 lingură, de 3 ori pe zi, de preferință pe stomacul gol. Alte sugestii (rezultate mai bune): -Bea apă; -Mutați (100 salturi pe poziție) -stimulați sistemul limfatic; -Mănâncă banane sau mere; -În timpul zilei, mâncați o salată făcută din următoarele ingrediente: semințe de dovleac (o cantitate mică), frunze de pătrunjel, țelină, sare, smântână, 30 ml ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *