Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Gel calmant pentru dureri articulare și musculare Reladol Revive, 500 gr

Vezi Acum Oferta

Dureri articulare și musculare Reladol Revive

Reladol este un remediu natural cu efecte rapide, ce ajută la reducerea inflamațiilor și calmare a durerilor. Gelul ReVive pentru dureri articulare și musculare are la bază o compoziție de ingrediente active 100% naturale, formată dintr-o selecție de plante binecunoscute pentru puterile lor vindecătoare. Reladol conferă o senzație plăcută de prospețime la nivelul pielii, datorită proprietăților emoliente și hidratante. Aloe Vera va calma, hidrata și catifela pielea, în timp ce menta va atenua durerile musculare.

Selecția unică de plante, aloe vera, mentă, ulei din frunze de cuișoare, ulei din frunze de scorțișoară si extract din sămânța de ovăz, conferă gelului Reladol un puternic efect antiinflamator și ușor anestezic. Aplicat local, pe suprafața pielii, gelul calmant ReVive pătrunde în țesuturile subiacente pentru a reduce inflamația, a ameliora durerea și de a accelera procesul de vindecare.

Ingredientele active 100% naturale acționează simultan pentru a elimina disconfortul cauzat de durerile din zona cervicală, lombară, coloana vertebrală și membre. Având un conținut ridicat de ulei din frunze de scorțișoară, Reladol are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Utilizarea gelului Reladol este foarte ușoară. Se aplică o cantitate mică pe zona afectată și se masează ușor până la absorbția completă a gelului în piele. Se absoarbe rapid și are efect imediat,  lăsând o senzație de răcorire după aplicare.