Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Hot Air Fryer – Friteuză cu aer cald ReTaste

Friteuză cu aer cald ReTaste

 Hot Air Fryer - Friteuză cu aer cald ReTaste

Vezi Acum Oferta

Hot Air Fryer este varianta sănătoasă și mult mai rapidă de preparare a mâncărurilor delicioase fără adaos de ulei. Friteuza inovatoare REtaste folosește puterea aerului cald, în schimbul cantității mari de ulei pentru gătit, păstrând savoarea mâncărurilor preferate și îndepărtând pericolul la care ne expunem sănătatea cu fiecare aliment prăjit consumat.

Cu Friteuza cu aer cald Hot Air Fryer poți găti cartofi pai crocanți la exterior și moi la interior, pui în stil nuggets, crochete de mozzarella, șnițele, creveți, fripturi și tot felul de alte astfel de mâncăruri delicioase, toate fără ulei. Chiar si îndrăgitele preparate de tip fast-food pot fi acum substituie cu meniuri la fel de gustoase, dar fără a fi nevoie de prăjire într-o cantitate foarte mare de ulei încins.

Friteuză cu aer cald REtaste folosește un sistem inovator de coacere uniformă, pe baza puterii aerului cald, care permite prepararea a sute de rețete delicioase, într-un mod cel puțin la fel de apetisant ca atunci când ai fi folosit ulei. Pe lângă opțiunea de coacere, poți utiliza cu încredere Hot Air Fryer din gama REtaste și pentru a dezgheța diferite alimente sau pentru a reîncălzi diferite feluri de mâncare pe care le-ai gătit anterior.