Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Categorie: Jucarii si jocuri

Piscina pentru copii Intex, tip ciuperca

Piscina Gonflabila Intex

Piscine si centre de joaca gonflabile pentru copii.Piscine Intex gasiti cel mai mic pret.Cumpara piscine gonflabile si jucarii potrivite pentru plaja.

Piscina Gonflabila cu bile, Pompa pentru filtrarea apei din piscina Intex, Piscina rotunda Intex, Piscina Gonflabila tip castel, Piscina Easy Set Intex.Piscina gonflabila pentru copii Intex.

 

Lego Ninjago: Dragonul de aur

Lego Ninjago Dragonul de aur

Lego Ninjago Dragonul de aur

Ninjago: Dragonul de aur

Intra in batalia finala impotriva maleficului Stapanitor cu Ninja de aur Lloyd calare pe Dragonul sau de aur! Fi atent la arbaleta Cercetasului armatei de piatra si la sulita cu tais a Stapanitorului. Ataca cu aripile lame si cozile sabii. Apoi, surprinde inamicul cu salve din tragatorul gurii dragonului. Foloseste Puterea de aur a Maestrului suprem Spinjitzu si castiga aceasta lupta epica!
Seturi jucarii Lego

 

Ceas Smartwatch Pentru Copii Wonlex GW600S cu Functie Telefon

Ceas cu GPS pentru copii

Ceas Smartwatch Pentru Copii Wonlex GW600S cu Functie Telefon, Localizare GPS, Monitorizare somn, Camera, Pedometru, SOS, IP54 – Roz, Cartela SIM Cadou

Ceas Smartwatch pentru copii

Vezi Acum Oferta

Ceas Smartwatch Pentru Copii Wonlex GW600S cu Functie Telefon

Smartwatch Wonlex GW600S, roz, display de 1.44 inch si touchscreen, cu rezolutie de 240×240 px, cu functie GPS. Ceasul este realizat din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce il face sa fie foarte rezistent!
Design-ul modern il va face sa fie adorat de copii. Parintii pot supraveghea activitatea copilului, dar si comunica cu el, cu ajutorul aplicatiei SeTracker disponibila pe Android si IOS.