Lavoar freestanding din compozit Rune Freya

Lavoarul independent Rune Freya întruchipează libertatea de exprimare prin forme și linii perfecte. Combinați arcul circular cu unghiul drept pentru a forma o chiuvetă care vă poate trezi toate simțurile. După cum sugerează și numele zeiței nordice Freya, lavoarul în sine este o vorbă și se spune că persoana respectivă este responsabilă pentru toate sentimentele de frumusețe și dragoste. Este un element central, odată integrat într-un mediu complementar, va crea un centru vizual echilibrat și coordonat care atrage atenția tuturor în același timp.

Filozofia Rune este o fuziune naturală de efecte vizuale impecabile și ușurință în utilizare, care poate fi văzută cu ușurință în chiuveta de sine stătătoare a Rune Freya. Curba din partea de jos a fost special concepută cu spațiu dedicat picioarelor, astfel încât să poată fi spălată într-o poziție confortabilă. Prin urmare, geometria coloanei vertebrale va avea un echilibru perfect. Inspirat de stilul de design scandinav, lavoarul Freya adoptă cel mai îndrăgit stil de design interior din secolul 21, realizat din materiale compozite minerale durabile și finisat manual pentru a asigura o suprafață impecabilă. În orice tip de baie, își va atinge scopul final de frumusețe și personalizare.

Lavoar din compozit Rune

Rune este un brand inspirat de designul nordic. Toate produsele spun o poveste despre o casă, o filozofie a confortului, o filosofie de a se regăsi în propriul mediu fără compromisuri. După cum sugerează și numele fiecărui element, toate produsele sunt create în spiritul igienei și, prin urmare, trebuie să poată restabili echilibrul dintre noi și adunarea vieții moderne. Hygge înseamnă daneză. Când te simți bine, poate fi transformat într-o conștientizare a unui anumit moment, indiferent dacă este privat sau cu prietenii. Confortabil, confortabil și deosebit de bun. Nu este doar un stil de aspect, ci și un tip de design este o stare de spirit. Presupune să apreciezi frumusețea și să apreciezi tot ceea ce o înconjoară.

Brandul Rune a fost creat pentru a vă ajuta să vă exprimați fericirea prin tot ceea ce vă înconjoară. Vă oferă o varietate de forme și culori, astfel încât să puteți găsi elemente de design bine definite în fiecare formă și sens al definiției. Cu performanța remarcabilă a stilului minimalist în stilul nordic, marca Rune este un partener pentru cei care doresc să aibă o viață diferită și cred că exprimarea liberă și bunătatea, frumusețea și practicitatea sunt esențiale pentru găsirea fericirii.

Rune este un brand inspirat de designul nordic. Toate produsele spun o poveste despre case, o filozofie a confortului, o filosofie de a se regăsi în propriul mediu fără compromisuri. După cum sugerează și numele fiecărui element, toate produsele sunt create în spiritul igienei, deci trebuie să poată restabili echilibrul dintre noi și adunarea vieții moderne. Hygge înseamnă danez și, atunci când te simți bine, poate fi transformat într-o conștientizare a unui anumit moment, indiferent dacă este privat sau cu prietenii. Confortabil, confortabil și deosebit de bun. Nu este doar un stil de aspect, ci și un tip de design este o mentalitate. Presupune să apreciezi frumusețea și să apreciezi tot ce o înconjoară.

Brandul Rune a fost creat pentru a vă ajuta să vă exprimați fericirea prin tot ceea ce vă înconjoară. Vă oferă o mare varietate de forme și culori, astfel încât să puteți găsi elemente de design bine definite în fiecare formă și puteți găsi, de asemenea, un sentiment de realizare. Cu performanțele sale remarcabile în mobilierul minimalist scandinav, marca Rune este un partener pentru cei care doresc să aibă o viață diferită și cred că exprimarea liberă și bunătatea, frumusețea și practicitatea sunt esențiale pentru găsirea fericirii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *