Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Lotiune impotriva caderii parului

Regivero Lotiune impotriva caderii parului

Vezi Acum Oferta

Loţiune impotriva caderii parului elixir cu 12 ingrediente concentrate biologice şi botanice, care îţi hrăneşte părul din interior în mod complex. Este special concepută pentru a reduce căderea firelor de păr şi pentru a fortifia părul. Formulă potrivită atât bărbaţilor cât şi femeilor.

1. Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.

2. Stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, argininei și vitaminelor din grupa B.

3. Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de măsline și Biokeratina.

Alegând loțiunea românească de la Regivero, vei mai beneficia însă și de alte 3 lucruri importante pe care alți producători nu o să ți le ofere:

1. Schema de tratament de la Regivero te ghidează și te învață cum să aplici corect produsele, astfel încât să obții rezultate maxime și să fii mulțumit, precum clienții care au acordat 4.9 stele din 5 rating la acest tratament.

 

Lotiune impotriva caderii parului, Regivero

 

2. Consultanță gratuită oferită de Regivero pe toată durata tratamentului te ajută să nu pierzi 300 de lei cât ar costa de exemplu 2 consultații la un dermatolog și timpul aferent deplasărilor. Poți să intri în contact cu un consultant Regivero care să îți răspundă la întrebări, să îți dea sfaturi utile despre cum să îți îngrijești părul și să folosești corect produsele, sau să îți trimită resurse de educare ca să fii mai informat.

3. Garanția pe satisfacție înseamnă pentru tine că vei folosi singura loțiune dermatocosmetică împotriva căderii părului din România pentru care producătorul își asumă responsabilitatea. Dacă nu ești mulțumită de rezultate și nu ai rezultate vizibile în 60 de zile, îți primești toți banii înapoi în cont.

Persoanele care s-au confruntat cu probleme legate de căderea părului, mătreața sau nevoia de regenerare și au folosit tratamentele de la Regivero au avut un grad de satisfacție de 98%, oferind 4.9 stele din 5 maxim posibile în review-urile lor.

Evită să mai pierzi timp prețios din viață încercând produse ineficiente pentru căderea părului și folosește singura loțiune împotriva căderii părului din România care îți oferă 100% garanție pe satisfacție.

Folosește loțiunea nr. 1 în România ca grad de satisfacție al clienților, cu review-uri cu media de 4.9 stele din 5 maxim posibile.

Achiziționează Loțiunea împotriva căderii părului, cu ajutorul careia 8 din 10 persoane și-au rezolvat problema căderii părului, cu 12 ingrediente naturale în concentrație mare.

Tratament natural impotriva caderii parului