Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Imagini pentru Mega Set, Stone Legend Delimano CopperLUX

Vezi Acum Oferta

Gama Delimano Stone Legend Copperlux este realizată din materiale excelente pentru gătit, astfel incat sa iti ușureze munca în bucătărie. Particulele de cupru sunt un bun conductor al căldurii, astfel acestea permit economisirea energiei electrice și a timpului în bucătărie. Produse Delimano rezistente la zgârieturi și anti-aderente. Pot fi folosite pe absolut toate plitele, inclusiv pe cele cu inducție, și în cuptor.

Mega Setul Delimano Stone Legend CopperLUX conține aproximativ toate vasele de care are nevoie bucătăria ta, toate cu înveliș interior rezistent la zgârieturi și tigaie Delimano exterior emailat pentru durabilitate și utilizare pe termen lung.

Noua gamă Stone Legend CopperLUX este îmbunătățită cu particule de cupru pentru încălzire mai rapidă, așadar, vasele de gătit Delimano au nevoie de mai puțină energie electrică cu rezultate perfecte. Acum îți poți prepara felurile de mâncare preferate în mai puțin timp, cu mai puțin ulei și mai puțină energie.

În plus, oalele Delimano, tava Delimano, cratița pătrată Delimano și capacele se pot folosi și în cuptor la o temperatură de până la 250°C.