Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Miere De Manuka (MGO 250+) 250gr MANUKA HEALTH

Image result for Miere De Manuka (MGO 250+) 250gr MANUKA HEALTH

Miere de Manuka (MGO 250+) 250gr

Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda.

Miere de Manuka Noua Zeelanda

Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.

  1. Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, tenie; distruge până și bacteria Heliobacter pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară; etc.
  2. Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes
  3.  Uz cosmetic: riduri, acnee, păr uscat

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:

  • Miere de Manuka MGO™ 100+ – Nivel de întreținere – este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
  • Miere de Manuka MGO™ 250+ – Nivel util – este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
  • Miere de Manuka MGO™ 400+ – Nivel extra cu activitate ridicată – se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
  • Miere de Manuka MGO™ 550+ – Nivel superior cu activitate foarte ridicată – se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
  • Miere de Manuka MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată – se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.