Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Mini Heater Pro – Aparat de încălzit ReLax

Image result for Mini Heater Pro - Aparat de încălzit ReLax

Aparat de încălzit ReLax

Vezi Acum Oferta

Aparat de incalzit Mini Heater Pro asigură o atmosferă plăcută și călduroasă în orice cameră din locuința ta, în spații mici, birou, sufragerie, baie, dormitor sau oricare alt spațiu ce necesită încălzire rapidă. Datorită dimensiunilor mici și compacte îl poți lua cu tine chiar și în călătorii. Heater Pro Aparat de incalzit Mini Heater Pro asigură o atmosferă plăcută și călduroasă în orice cameră din locuința ta, în spații mici, birou, sufragerie, baie, dormitor sau oricare alt spațiu ce necesită încălzire rapidă. Datorită dimensiunilor mici și compacte îl poți lua cu tine chiar și în călătorii.

Mini Heater Pro te va scăpa de facturile costisitoare, de caloriferele incomode și inestetice, dar și de timpul îndelungat pe care trebuie să-l aștepți pentru încălzirea întregii camere.

Este foarte simplu de utilizat, astfel în doi pași, Mini Heater Pro este gata de funcționare. Tot ce trebuie să faci este să conectezi mini aeroterma la o priză de perete, să apeși butonul de pornire, setezi temperatura și timpul de funcționare și te bucuri de un mediu călduros în orice anotimp.

Încălzirea prin centralele termice sau prin sistemele de încălzire convenționale sunt atât de costisitoare, iar spre deosebire de Mini Heater Pro care consumă doar 500 W, te vei bucura de o încălzire eficientă și rapidă cu un consum redus de energie electrică .