Mop cu aburi și aparat portabil pentru curățare Cleanmaxx 5 in 1 Steam Mop

Cleanmaxx 5 in1 Steam mop cu aburi este un produs de curățat cu abur ReFresh care vă poate ajuta să curățați și să dezinfectați întreaga casă fără a utiliza substanțe chimice. Poate fi folosit ca mop cu aburi, podea sau curățător de aburi portabil pentru diverse suprafețe și textile. Numeroasele accesorii fac din Steam Mop un produs de curățat cu abur versatil și ușor de utilizat pentru toate zonele și obiectele din casa ta.

Puteți utiliza dispozitivul cu accesorii de podea sau covor pentru a curăța suprafețe mari ale casei sau îl puteți utiliza cu dispozitive portabile în spații greu accesibile (cum ar fi colțurile camerelor sau spațiile cu mobilier insuficient). În plus, cu dispozitivul de curățat cu abur ReFresh, deoarece accesoriile speciale pot fi instalate cu ușurință, curățarea geamurilor nu mai este o problemă! Mopul cu aburi are, de asemenea, accesorii speciale care pot elimina cu ușurință grăsimile din bucătărie și pot depune depunerile.

Cleanmaxx 5 in1 Steam mop cu aburi

De asemenea, puteți folosi mopul cu aburi pentru a netezi și reîmprospăta perdelele, perdelele, tapițeria și chiar hainele. Cleanmaxx 5 in1 Steam mop cu aburi este un produs de curățat cu abur ușor de utilizat: doar furnizați-l cu apă și transformați-l în abur sterilizant în doar câteva secunde! Nu mai trebuie să folosiți produse de curățat chimice, astfel încât întreaga familie și chiar animalele de companie pot fi utilizate în siguranță, iar viteza de curățare va fi mai rapidă.

Cleanmaxx 5 in1 Steam mop cu aburi 5 funcții de curățare într-un singur dispozitiv: Accesorii pentru curățarea podelei Accesorii pentru curățarea covoarelor Dispozitiv de curățare portabil (îndepărtați grăsimea, curățați îmbinările) Curățați accesoriile geamului Accesorii pentru împrospătarea și netezirea materialelor textile Mopul cu aburi 5-în-1 este ușor de utilizat. Cu multe accesorii, puteți curăța și dezinfecta toate obiectele și suprafețele din casa dvs. fără a utiliza soluții chimice. În acest fel, cei dragi vor fi în siguranță și vor putea finaliza lucrările de curățare mai repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *