Motosapa Ruris DAC 7000K

Motosapa DAC 7000K, 7 CP, 560-830 mm, roti cauciuc 400:8, rarita

Ferăstrău cu lanț Ruris DAC 7000K, 7 cai putere, 560-830 mm, roți din cauciuc 400: 8, rare, cu viteze înainte și înapoi.

Ruris Motosapa DAC 7000K, 7 CP,  560-830 mm, roti cauciuc 400:8, rarita

Ruris pune la dispoziția clienților ferăstraie cu lanț puternice și eficiente pentru mărunțirea solului în solarii sau grădini. În mai puțin de 30 de minute, suprafața care trebuie plantată sau plantată a ajuns la 500 de metri pătrați. Pentru solar, în zona îngustă de la capătul grădinii, ferăstrăul cu lanț poate fi rotit prin rotirea cutiei de viteze în sens invers. Prin urmare, ferăstrăul cu lanț DAC poate face față oricăror condiții de funcționare. În plus, în gama de putere de la 5,5 CP până la 7 CP, cuplul de transmisie al ferăstrăului cu lanț DAC 7000K este cu 25% mai mare decât cel al mașinii. Prin urmare, utilizatorul poate obține un cuplu mai mare de la ferăstrăul cu lanț cu un consum constant de 1 litru de benzină pe oră.

Caracteristici Motosapa DAC 7000K

Caracteristicile drujbelor și drujbelor Ferăstrăul cu lanț / ferăstrăul are caracteristicile unui sistem de transmisie și tracțiune (arborele de acționare). În funcție de utilizare, roata de transport sau burghiul este fixat pe sistem cu șuruburi. Ferăstrăul electric / ferăstrăul este utilizat în principal pentru excavarea cu ajutorul unui excavator, care este montat pe un singur arbore de acționare prin șuruburi. Cutia de viteze, tracțiunea (puntea motrice) și mașina în sine constituie o componentă inseparabilă, altfel nu va putea juca un rol constructiv. Aceste tipuri de mașini nu pot fi echipate cu unelte care pot fi acționate prin ridicare, coborâre, biele sau manivele sau unelte care pot fi acționate prin preluări de putere, cum ar fi cultivatorii de câmp. Accesoriile care pot fi acționate numai prin remorcare și care nu necesită aprobarea producătorului pot fi instalate pe orice tip de ferăstrău cu lanț / ferăstrău cu lanț.

Modelul DAC 7000K Motor de uz general Ciclul de funcționare în 4 cicluri Puterea motorului 7 cai putere Capacitate cilindrică 208 cmc Sistem electronic de aprindere Pornire manuală Sistem de iluminare – Confort cutie de viteze Curele de transmisie și lanțuri Cutie de viteze din aluminiu Unitate mecanică de cablu 2 trepte înainte + 1 trepte spate Lățime de lucru 560-830 mm Adâncime maximă de lucru 290 mm Combustibil benzină fără plumb Capacitatea rezervorului de combustibil 3l Consumul mediu de carbohidrați. 1 litru / oră Capacitate baie de ulei 0.6l Capacitate baie de ulei de transmisie 1.5l Suprafața medie de lucru este de 600-1000 de metri pătrați / oră Greutate 80 kg Garanție de 24 de luni pentru produs

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *