Ochelari de soare Polaroid

aronia-charlottenburg.ro

Ochelarii de soare sunt un element obligatoriu pe tot parcursul anului. Chiar dacă mulți dintre noi cred că sunt necesare doar vara, nu este cazul. În orice anotimp, razele soarelui pot provoca leziuni ochilor, iar cel mai simplu mod de a-i proteja este să purtați ochelari de soare.

Protejarea ochilor de radiațiile ultraviolete este o cerință de bază pentru orice pereche de ochelari de soare. Indiferent de anotimp, reducerea intensității luminii are două beneficii principale: creșterea confortului vizual al utilizatorului și prevenirea bolilor oculare. Lentilele polarizate oferă o protecție completă a ochilor. Pe lângă absorbția completă a razelor ultraviolete și reducerea intensității luminii, lentilele polarizate pot oferi și protecție împotriva reflexiilor oarbe atunci când lumina este reflectată în mod natural pe o suprafață plană sau netedă și afectează capacitatea ochilor de a vedea culori și forme exacte. Ochelarii de soare polarizați sunt una dintre cele mai renumite mărci care produc ochelari de soare polarizați. Numele a devenit sinonim cu tehnologia perfectă pentru protecția ochilor, care încorporează cea mai avansată tehnologie. Pe lângă asigurarea protecției, ochelarii de soare Polaroid sunt, de asemenea, versatili și pot fi adaptați cu ușurință la diferite îmbrăcăminte și fizici.

Ochelari de soare protectie UV

Protecție 100% UV400 – aceste lentile pot proteja ochii de razele UVA, UVB și UVC; previn îmbătrânirea prematură a lentilei, cataracta, orbirea parțială sau diferite afecțiuni ale conjunctivei și corneei. Obiectivul de absorbție a șocului-UltraSight are o rezistență ridicată la impact și impact. Tehnologia perfectă optică-topire la cald poate crea lentile cu vizibilitate perfectă, astfel încât ochii și purtătorul să se poată relaxa. Ochelari de protecție – În plus față de reflexia obișnuită a soarelui, inconvenientul pentru șofer este reflexia strălucitoare formată pe parbriz sau pe drumul umed, care va reduce vederea șoferului cu până la 30%.

Ochelari de soare fără polarizare reduc doar cantitatea de lumină vizibilă care intră în ochi, va întuneca vederea, dar nu va bloca strălucirea; lentilele polarizate pot bloca strălucirea și permit luminii verticale necesare să pătrundă în ochi. Alegeți ochelari de soare care vă protejează ochii de radiațiile ultraviolete și, în același timp, se pot potrivi perfect cu uzura zilnică.

sursa lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *