Ochelari protectie pentru calculator

aronia-charlottenburg.ro

Trăim într-o lume digitală: studiem, ne relaxăm, folosim smartphone-uri, tablete, laptopuri, monitoare, televizoare și, pe scurt, dispozitive digitale de dimineață până seara – și suntem din ce în ce mai expuși la albastru artificial Lumina ne afectează sănătatea ochilor.Acum exista o solutie si anume ochelari protectie calculator.

Simptome vă dați seama că trebuie să vă protejați ochii. O senzație de corp străin în ochi (trahom); Vedere neclara; Timpul petrecut în fața ecranului digital vă provoacă dureri de cap și neatenție; Concentrându-se pe ecran, ochii devin roșii și uscați. Lumina ecranului cauzează în general oboseală.

lensa.ro

Ce este lumina albastra?

Lumina albastră nu numai că strălucește asupra noastră din surse de lumină naturală, dar strălucește și asupra noastră în special de pe dispozitivele electronice precum smartphone-uri, monitoare, tablete sau televizoare. Desigur, dacă te uiți la monitor o oră sau o zi întreagă la locul de muncă, va fi diferit, deoarece vizionarea la televizor sau lucrul cu dispozitive electronice pentru o perioadă scurtă de timp nu va avea un efect măsurabil asupra vederii. Fără un filtru dedicat, când timpul petrecut în fața dispozitivului digital este lung, ochii vor fi sub presiune, ceea ce poate provoca erori de refracție sau stări oculare în timp.

Lumina albastră este o lumină dăunătoare care vine în contact cu ochii tăi ori de câte ori te uiți la o sursă de lumină artificială. Spre deosebire de lumina ultravioletă, lumina albastră vizibilă trece prin cornee și lentile complet și ajunge la retină. Filtrul protejat de computer adoptă procesarea anti-orbire Blue Protect, care poate filtra spectrul și poate fi adăugată la orice tip de obiectiv. Fie că purtați lentile progresive, lentile bifocale sau lentile de ochelari de soare, tratamentul Ultra Blue vă asigură protecția fără disconfort vizual.

Cateva sfaturi pentru a evita oboseala cauzata de device-uri electronice

Reglați lumina din camera de lucru pentru a reduce contrastul cu ecranul și pentru a reduce oboseala ochilor. Încercați să păstrați o distanță de 60 cm de ecranul computerului. La fiecare 20 de minute, îndepărtați-vă privirea de computer și păstrați-l cel puțin 20 de secunde. O dată pe oră, încercați să faceți o pauză timp de 10 minute înainte de orice ecran digital. Folosiți o pereche de ochelari de protecție cu protecție digitală a filtrului.

Tipuri de ochelari protectie calculator

Putem împărți ochelarii de computer în două categorii:

Ochelari corectori (ochelari cu dioptrii)

Ochelari fără dioptrii

Prin urmare, lentilele de filtrare a luminii albastre sunt un plus pentru persoanele care au nevoie de ochelari pentru a corecta erorile de refracție, dar pentru persoanele care nu au nevoie de ochelari, ele pot fi și „instrumente de protecție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *