Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Patura antistres Dormeo

Imagini pentru Pătură Anti-Stres Dormeo Dormeo

Vezi Acum Oferta

Pătura Anti-Stres Dormeo este mult mai grea decât o patură obișnuită, deoarece este plină cu bile speciale. Acestea minimizează mișcarea corpului prin aplicarea greutății pe corp, vă ajută să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine, inducând relaxare și ameliorând anxietatea. Este fabricată din plus moale, gri. 2 opțiuni: 4,5 kg (100x150cm) și 5,4 kg (120x180cm). Testare gratuită 15 nopți.

Patura care îți asigură un somn odihnitor și relaxant

Studiile au arătat că folosirea unei pături anti-stres îți poate îmbunătăți somnul creând o senzație de relaxare și liniște prin simularea unei îmbrățișări. Această îmbrățișare simulată te calmează prin stimularea sistemului nervos parasimpatic și te ajută să te relaxezi imediat ce ai rămas în pat, oferindu-ți somnul cel mai bun, pe care corpul tău îl merită.

Patura antistres Dormeo

Perlele speciale din sticlă fără BPA distribuite uniform în pătura Anti-Stres Dormeo asigură o greutate suplimentară și o presiune liniștitoare, ușoară, pe întregul corp. Acest lucru încurajează producerea de serotonină și melatonină – hormoni care te ajută să îți imbunătățiți starea de spirit. Induc relaxare și ameliorează anxietatea pentru un somn relaxant.

Vezi aici si alte oferte Dormeo