Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Produse alimentare Bio la cele mai bune preturi.

Descopera o gama variata de produse Naturale si produse BIO! Calitate Superioară. Produse Bio, Fructe Deshidratate, Cereale, Uleiuri, Ceaiuri, Seminte, Suplimente, Cosmetice Bio.

driedfruits.ro/

Produse vegane si ecologice pentru tine si casa ta, cei mai mari producatori din lume. Seminte, pulberi, uleiuri, unturi, detergenti si cosmetice certificate ecologic si vegane.Alege ce este mai bun pentru tine si familia ta. Produsele eco reperezinta acele produse fabricate fara utilizarea substantelor chimice.Realizarea lor avand loc in armonie cu natura si mediul inconjurator.

Produse alimentare naturale

Comanda online ulei de cocos, fructe deshidratate, alimente naturale sanatoase, alimente Bio.Gama variata de remedii si suplimente

Produse alimentare Bio pentru un stil de viata sanatos – alimente bio, raw, vegane, gluten sau fara sare, alimente fara zahar, 100% naturale! Produse alimentare naturale pentru un stil de viata sanatos.Alimentele sunt cele care iti furnizeaza energia necesara in fiecare zi.O dieta sanatoasa are efecte benefice atat asupra starii fizice, cat si asupra dispozitiei psihice.

Suplimetare alimentare naturale

Aici gasesti cel mai ieftin pret la ulei de masline, Ulei cocos virgin BIO presat la rece (borcan).Ulei de cocos virgin, nehidrogenat, Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Deoarece conține un tip special de grăsimi saturate, respectiv trigliceride cu lanț mediu care sunt metabolizate diferit. Printre acestea, se numără: acidul caprilic, acidul lauric și acidul capric. Acești acizi grași sunt ușor digerabili, au proprietăți antimicrobiene și antifungice.Se duc direct la ficat din tractul digestiv unde sunt utilizați ca o sursă imediată de energie.Sau transformați în așa-numitele ketone care pot trata afecțiuni ale creierului, cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer.

Suplimente alimentare pentru surse de nutrienti. Administrarea se impune in momentul in care alimentatia zilnica nu poate asigura aceste substante organismului. Scopul lor este de a ajuta la completarea dietei zilnice, suplimentele sub forma de comprimate fiind utile si pentru preventia sau combaterea anumitor probleme de sanatate, de exemplu, deficienta de vitamine. Suplimente naturale, produse bio si organice pentru imunitate, fertilitate.Pulberi, uleiuri, fiole, comprimate, miere de Manuka originala Noua Zeelanda.