Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Produse Bioderma

BIODERMA a obtinut o experienta unica prin folosirea biologiei in sprijinul dermatologiei. Această abordare stiintifica originala se bazeaza in primul rand pe cunoasterea pielii si a mecanismelor sale biologice pentru a formula produse inspirate direct de catre acestea

Vezi Toata Oferta Bioderma

Sampon Bioderma, Gel spumant Bioderma, Gel de dus Bioderma, ABC Derm Bioderma

Descoperă gama de produse de la Bioderma

Intreaga activitate de cercetare BIODERMA se bazeaza pe studiul pielii sanatoase, al celulelor salesi, de asemenea, al dezechilibrelor sale. Pielea vorbeste propriul limbaj, iar BIODERMA incearca, in permanenta sa il inteleagă. Ea este supua schimbarilor si stresului factorilor de mediu. Prin urmare, bolile, tratamentele medicamentoase, imbatranirea si multi alti factori ii pot afecta echilibrul si pot cauza o functionare necorespunzatoare. 

Un pionier inca din anii ’70, BIODERMA a obtinut o experienta unica prin folosirea biologiei in sprijinul dermatologiei. Această abordare stiintifica originala se bazeaza in primul rand pe cunoasterea pielii si a mecanismelor sale biologice pentru a formula produse inspirate direct de catre acestea.