Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Categorie: Produse naturiste

Plasma Quinton Hypertonic

Plasma Quinton Hypertonic supliment alimentar marin

Plasma Quinton Hypertonic - Supliment mineralizant 30 fiole x 10ml

 

Vezi aici oferta

Quinton Hipertonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus nici un moment, pe durata fluxului tehnologic, la căldură sau contact cu metale, conservând, astfel, potențialul sau terapeutic natural.

Compoziție:

apă marină, extrasă din ocean, din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

 

Beneficii Plasma Quinton Hypertonic 

 • Conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre
 • Permite o rehidratare eficientă la nivel celular
 • Este un modulator imunitar natural
 • Are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

Mod de administrare: 

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă), se recomandă:

– prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese

– a doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealalta după-amiaza, înainte de mese

– a treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

Reduceri Miere de Manuka Raw

Miere de Manuka Raw, originala Noua Zeelanda, 100% Raw, mierea de Manuka

Beneficii Manuka si cele mai bune promotii Miere Manuka

 

Miere de Manuka Raw MGO 300+, 250g

 
Miere de Manuka RAW OrIgine Noua Zeelanda
Miere de Manuka 100% RAW

Miere de Manuka MGO 600+, 250g

Miere Manuka RAW 600+ Great Manuka
Miere Manuka 600+

Miere de Manuka Raw MGO 325+, 250g

Miere de Manuka Raw 325+
Great Manuka MGO 325+

Componentele mierii Manuka

Peroxidul de hidrogen conferă majorității mierii calitatea sa de antibiotic. Dar unele tipuri, inclusiv mierea manuka, au și alte ingrediente cu calități antibacteriene.

Componenta antibacteriană majoră în mierea de manuka este metilglioxal (MG). MG este un compus care se găsește în majoritatea tipurilor de miere, dar de obicei numai în cantități mici.

În mierea manuka, MG provine din conversia unui alt compus, dihidroxiacetonă, care se găsește în concentrație mare în nectarul florilor de manuka.

Cu cât este mai mare concentrația de MG, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Producătorii de miere au o scală pentru evaluarea potenței mierii de manuka. Evaluarea se numește UMF, care înseamnă Unique Manuka Factor.

Evaluarea UMF reflectă concentrația MG. Pentru a fi considerată suficient de puternică pentru a fi terapeutică, mierea manuka are nevoie de un rating minim de 10 UMF. Mierea la sau peste acest nivel este comercializată ca „UMF Manuka Honey” sau „Active Manuka Honey”. Dar medicii și cercetătorii nu sunt siguri dacă această evaluare înseamnă ceva din punct de vedere medical.

Cum se folosește mierea Manuka?
Principala utilizare medicală pentru mierea manuka este deasupra unei plăgi. Este utilizat în general pentru tratarea rănilor minore și a arsurilor. Mierea de Manuka este, de asemenea, comercializată pentru utilizare în multe alte condiții, inclusiv:

-Prevenirea și tratarea cancerului
-Reducerea colesterolului ridicat
-Reducerea inflamației în interiorul corpului
-Tratarea diabetului
-Tratarea infecțiilor oculare, urechii și sinusurilor
-Tratarea problemelor gastro-intestinale
-Dar dovezile sunt limitate dacă funcționează pentru aceste condiții.

Mierea Manuka poate fi folosită pentru tratarea rănilor este o miere de calitate medicală. Este special sterilizat și preparat ca pansament. Așadar, borcanul cu miere de manuka din cămară nu ar trebui să facă parte din trusa dvs. de prim ajutor. Rănile și infecțiile ar trebui să fie văzute și tratate de către un profesionist din domeniul sănătății.

Ce spune știința despre Mierea Manuka?

Mai multe studii recente arată că mierea manuka poate fi de ajutor atunci când este folosită pe partea superioară a rănilor și a ulcerelor la nivelul picioarelor. Studiile arată, de asemenea, că ar putea combate infecțiile și ar putea stimula vindecarea.

Dar nu toate studiile arată că ajută la vindecarea ulcerelor. Și există îngrijorarea că mierea de manuka poate întârzia vindecarea la persoanele care au ulcere legate de diabet.

Baza de date cuprinzătoare a medicamentelor naturale enumeră mierea ca fiind „posibilă” pentru tratarea arsurilor și rănilor. MIierea poate scurta timpii de vindecare în cazul arsurilor ușoare și al rănilor chirurgicale în comparație cu pansamentele tradiționale. Dar spun, de asemenea, că trebuie făcute mai multe cercetări.

Un alt studiu sugerează că mierea de manuka poate ajuta la prevenirea gingivitei și a altor boli parodontale prin reducerea acumulării plăcii. În unele studii, mierea manuka părea să ajute la prevenirea inflamației din esofag prin radiații și chimioterapie pentru cancer.

Ce este mierea Manuka UMF?
După cum probabil ați ghicit, este un tip specializat de miere de Manuka. Potrivit experților, pentru a vedea și a simți cu adevărat beneficiile mierii de Manuka, trebuie să cumpărați lucrurile adecvate (din păcate, nu toată mierea este creată la fel). Așadar, înainte de a stropi banii, asigurați-vă că obțineți afacerea reală Mierea Manuka adecvată provine din Noua Zeelandă și va avea un rating UMF (Unique Manuka Factor) de peste 10 sau mai multe pe eticheta sa. Imitațiile mai ieftine sunt probabil mai puțin eficiente.
Pentru referinta ta:
Numărul UMF se referă la nivelul proprietății anti-bacteriene din miere la momentul ambalării.
Mierea de Manuka cu un UMF mai mic de 10 are un nivel scăzut de activitate și este posibil să nu fie eficientă pentru anumite afecțiuni medicale.
Puterea ideală este în general considerată a fi între UMF 10 și 18.
Unii au raportat sensibilitate la mierea Manuka peste UMF 20 datorită puterii sale.

Valori nutritionale miere de Manuka

Mierea Manuka, ca orice altă miere, are un conținut ridicat de zahăr, cu o porție de 12 g pe 15 g (2 lingurițe) și este săracă în grăsimi, fibre și proteine, cu mai puțin de 0,5 g. Există un conținut neglijabil de sare în mierea de manuka. Două lingurițe oferă în jur de 49 de calorii.

În timp ce mierea de manuka este un zahăr, este un zahăr simplu, spre deosebire de zaharurile rafinate care sunt zaharoza. Acest lucru face absorbția pentru energie mult mai ușoară, dar are și avantaje nutriționale față de alte zaharuri, oferind alți nutrienți.

Mierea conține niște aminoacizi, care sunt în esență blocuri proteice care contribuie la creștere și funcționare, vitaminele B care au multe roluri, inclusiv eliberarea de energie din alimente, calciu pentru oase și dinți puternici, fier pentru producerea sănătoasă de celule roșii din sânge, potasiu mușchiul inimii să funcționeze corect și zincul pentru vindecarea rănilor și procesarea macronutrienților din alimentele noastre.

Antioxidant BDHQ 13g, Siberia, Rusia

BDHQ beneficii, zada de Siberia, dihidroquercetina, probabil cel ai puternic antioxidant.

Vezi aici oferta de pret

BDHQ beneficii
BDHQ beneficii
 • ✓ Eficiență ridicată in curățarea organismului de Virusuri, toxine și radicali liberi (indicat și în cazul consumului unor cantități mari de droguri,în cazul intoxicațiilor cu alcool,intoxicațiilor alimentare etc.)

 • ✓ Îmbunătățește circulația sanguină în organism, transportă oxigenul și nutrienții la celulele organelor

 • ✓ Îmbunătățește sănătatea pereților vaselor sanguine și ale capilarelor, făcându-le mai elastice

 • ✓ Normalizează nivelul colesterolului și al trigliceridelor în sânge.

 • ✓ Reduce riscul producerii infarctului cerebral și cardiac și a accidentelor vasculare

 • ✓ Eficient în normalizarea stărilor în perioade post-infarct și post accident vascular

 • ✓ Reduce vâscozitatea sângelui

 • ✓ Conduce la scăderea tensiunii arteriale

 • ✓ Reduce considerabil posibilitatea de apariție a trombilor

 • ✓ Util în reducerea inflamațiilor, umflăturilor și durerilor

 • ✓ Stimulează regenerarea țesutului deteriorat după traumatisme și boli grave și micșorează perioada de reabilitare după chimioterapie și radioterapie, cât și după iradiere gamma și Röntgen

 • ✓ Util pentru sporirea rezistenței organismului la stres, la boli infecțioase, la tumori și la factorii de mediu nefavorabili

 • ✓ Util în încetinirea procesului de îmbătrânire la nivel celular

 • ✓ Îmbunătățește starea funcțională a pielii

 • ✓ Reduce recidivele bolilor

 • ✓ Acțiune în conservarea integrității membranei celulare și a materialului genetic

BDHQ beneficii – antioxidant puternic

     Cardiologie

 • ✓ Util în reducerea riscului de apariție a infarctului miocardic si a accidentelor vasculare

 • ✓ Benefic în normalizarea stărilor în perioade post-infarct și post accident vascular

 • ✓ Recomandat în încetinirea formării plăcii aterosclerotice

 • ✓ Îmbunătățește calitatea micro-circulației în fluxul vaselor periferice

 • ✓ Grăbește redistribuirea sângelui prin vasele sanguine mici, îmbunătățește circulația sanguină în zonele de țesut cu risc ischemic,inclusiv la țesutul miocardului

     Neurologie

 • ✓ Favorizează restabilirea microcirculației

 • ✓ Îmbunătățește schimbul de materii în celulele cerebrale

 • ✓ Prin acțiunea sa antioxidantă, cât și datorită traversării ușoare a barierei sanguino-cerebrală,apără creierul de efectul radicalilor liberi asupra celulei nervoase

 • ✓ Reduce riscul producerii infarctului cerebral

 • ✓ Regularizează procesul de metabolism al neuromediatorilor și reacția de peroxidare în cortexul cerebral, la nervul vizual și la nivelul retinei

 • ✓ Util în conservarea materialului genetic

     Gastroenterologie

 • ✓ Elimină toxinele și otrăvurile din organism

 • ✓ Apără celulele hepatice de deteriorările provocate de viruși, otrăvuri, substanțe toxice (inclusiv alcool) și săruri ale metalelor grele

 • ✓ Stimulează procesele de regenerare a mucoaselor

 • ✓ Protejează pereții capilarelor din mucoasa stomacului

 • ✓ mpiedică apariția și grăbește procesele de normalizare în cazuri de ulcer gastric și duodenal

 • ✓ Util în a împiedica apariția cirozei hepatice

 • ✓ Are însușiri antiinflamatorii

 • ✓ Micșorează perioada de reabilitare după operații și boli suferite

 

     Endocrinologie (diabet)

 • ✓ Crește stabilitatea țesuturilor la hipoglicemiant

 • ✓ Reduce riscul de complicații ale diabetului și micșorează sau oprește progresia la micro și macroangiopatii

 • ✓ Reduce posibilitatea îmbolnăvirii de diabet

 • ✓ Impulsionează  multe procese metabolice

 • ✓ In combinație cu terapia clasică, la pacienții cu diabet de tip  2 reduce disfuncția endotelială,încetinind astfel progresia complicațiilor

 • ✓ vasculare ale diabetului

     Oftalmologie

 • ✓ Împiedică progresul transformărilor la degenerația maculară senilă

 • ✓ Îmbunătățește microcirculația fundului ochiului

 • ✓ Alină oboseala vizuală (astenopia, senzația de oboseală a ochilor, încețoșarea vederii)

 • ✓ Crește rezistența la solicitările vizuale

 • ✓ Util în a împiedica hemoragia retinei

 • BDHQ beneficii antioxidant

 

 •   ✓ Biodihidroquercetina este extrem de eficientă și în cazurile: oboseală cronică,debilitate,nevroză

 • lipsa de voință,pierderea motivației,insomnie, activitate accelerată a inimii și frecvente oscilații

 •  ale tensiunii arteriale

✓ Societatea Americană de Oncologie comunică și ea despre succesele experimentelor clinice

cu quercetin efectuate la pacienţii identificați cu cancer de colon.Includerea în dieta pacienților a unor

doze suplimentare de quercetin  s-a dovedit că reduce dimensiunea tumorilor

✓ Introducerea dihidroquercetinei în terapia convențională la hipertensiune și aritmii

cardiace,îmbunătățește eficiența tratamentului

 •   ✓ BDHQ este considerat de anumiti cercetatori din Rusia un etalon pentru imunitate intre produsele descoperite pana in prezent

Precautii:

Intoleranță individuală, sarcina, alăptarea

Mod de administrare BDHQ:

 

Se ia o linguriță dozatoare (70 mg) și se dizolva sub limba. Pulberea poate fi dizolvată într-o lingură de apă, la temperatura camerei și se poate bea.  Se ia o dată pe zi, cu 30 minute înainte de o masă sau 1,5 oră după masă. Se poate bea puțină apă după îngurgitarea pulberii.

Daca se ia o singura lingurita dozatoare pe zi ajunge pentru aproximativ 180 de administrari (180 de zile )

Pentru afcetiuni mai grave se poate administra pana la 5 lingurite pe zi maxim ( din 3 in 3 ore )

Nu este recomandat BDHQ femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 16 ani

Dihidroquercetina

Compoziția BDHQ: Produsul conține 100% dihidroquercetin, nu conține aditivi suplimentari, agenți de umplere, coloranți și conservanți.

Atenție! Pulberea are un gust ușor amar (produs natural realizat din zadă de Siberia)!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

TEHNOLOGIA UNICAT DE PRODUCTIE

 

Efectul dihidroquercetinei este cunoscut de mult timp. Această  substanță eraexcesiv de scumpă și

accesibila numai pentru oamenii cu multi bani

În fosta Uniune Sovietică dihidroquercetina se producea la Batumi din sâmburi

de strugure și la Tașkent din flori uscate de sakura,care se importau din Japonia.

La sfârșitul anului 1960 o grupă de oameni de știință din Siberia a reușit să separe

dihidroquercetina din zada de Siberia.

Producția de dihidroquercetină este însă și astăzi foarte complicată și scumpă

Este un produs dezvoltat printr-o noua tehnologie,prin care s-a reușit să se obțină o înaltă puritate a preparatului.

Vezi si oferta miere de Manuka

Produse Bio, Fructe deshidratate, produse naturale

Produse alimentare Bio la cele mai bune preturi.

Descopera o gama variata de produse Naturale si produse BIO! Calitate Superioară. Produse Bio, Fructe Deshidratate, Cereale, Uleiuri, Ceaiuri, Seminte, Suplimente, Cosmetice Bio.

Ulei de cocos, produse bio, fructe deshidratate

Produse vegane si ecologice pentru tine si casa ta, cei mai mari producatori din lume. Seminte, pulberi, uleiuri, unturi, detergenti si cosmetice certificate ecologic si vegane.Alege ce este mai bun pentru tine si familia ta. Produsele eco reperezinta acele produse fabricate fara utilizarea substantelor chimice.Realizarea lor avand loc in armonie cu natura si mediul inconjurator.

Produse alimentare naturale

Comanda online ulei de cocos, fructe deshidratate, alimente naturale sanatoase, alimente Bio.Gama variata de remedii si suplimente

Produse alimentare Bio pentru un stil de viata sanatos – alimente bio, raw, vegane, gluten sau fara sare, alimente fara zahar, 100% naturale! Produse alimentare naturale pentru un stil de viata sanatos.Alimentele sunt cele care iti furnizeaza energia necesara in fiecare zi.O dieta sanatoasa are efecte benefice atat asupra starii fizice, cat si asupra dispozitiei psihice.

Suplimetare alimentare naturale

Aici gasesti cel mai ieftin pret la ulei de masline, Ulei cocos virgin BIO presat la rece (borcan).Ulei de cocos virgin, nehidrogenat, Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Deoarece conține un tip special de grăsimi saturate, respectiv trigliceride cu lanț mediu care sunt metabolizate diferit. Printre acestea, se numără: acidul caprilic, acidul lauric și acidul capric. Acești acizi grași sunt ușor digerabili, au proprietăți antimicrobiene și antifungice.Se duc direct la ficat din tractul digestiv unde sunt utilizați ca o sursă imediată de energie.Sau transformați în așa-numitele ketone care pot trata afecțiuni ale creierului, cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer.

Suplimente alimentare pentru surse de nutrienti. Administrarea se impune in momentul in care alimentatia zilnica nu poate asigura aceste substante organismului. Scopul lor este de a ajuta la completarea dietei zilnice, suplimentele sub forma de comprimate fiind utile si pentru preventia sau combaterea anumitor probleme de sanatate, de exemplu, deficienta de vitamine. Suplimente naturale, produse bio si organice pentru imunitate, fertilitate.Pulberi, uleiuri, fiole, comprimate, miere de Manuka originala Noua Zeelanda.

Aronia arbustul cu fructe-minune

Suc de Aronia, tratament naturist, suc de aronia presat la rece, suc de Aronia beneficii

Ce Este Aronia?

Cunoscuta si sub numele de aronic, este un arbust intrat de curand in cultura noastra, fiind cunoscut pentru proprietatile sale vindecatoare.

Acesta este inrudit cu marul, fiind o parte a familiei Rosaceea (din care fac parte ciresele, capsunile, marul si trandafirul), avand fructe care pot fi rosii sau negre.

Suc de Aronia beneficii
Suc de Aronia beneficii

VEZI AICI OFERTA DE SUC DE ARONIA NATURAL 100%

Arbustul poate creste pana la o altitudine de 1200 de metri, nefiind pretentios la temperatura.

Atunci cand este intretinut corect, va incepe sa rodeasca din al treilea an, avand o durata de viata estimata la 20 de ani.

Frunzele au o forma eliptica ori invers-ovalate, petiolate cu marginea dintata.

Comanda online produse Aronia

Efecte anti cancer

Un studiu a analizat efectele sucului de aronia si a extractelor din aceste fructe in prevenirea cancerului de colon. Un studiu a descoperit ca sucul de aronia a ajutat la reducerea devoltarii celulelor din tumorile maligne in cazul cancerului de san. Autorii studiului au concluzionat ca extractul de aronia a dovedit calitati protectoare la persoanele care sufera de cancer de san.

Cercetarile par sa sprijine efectele anti-diabetice ale sucului de aronia. Un studiu din 2015 efectuat pe sobolani a descoperit ca sucul de aronia ajuta la stimularea sistemului imunitar si la reducerea inflamatiei legate de diabet. Un studiu din 2012, pe sobolanii rezistenti la insulina, a descoperit ca sucul de aronia a avut efect asupra rezistentei la insulina pe mai multe niveluri. Acest rezultat face ca aronia sa fie una dintre cele mai bune solutii pentru prevenirea diabetului. Consumata sub forma de suc, poate avea efecte pozitive in cazul persoanelor care au diabet sau sindrom metabolic.

Suc de Aronia presat la rece anti diabet

Un studiu din 2016 a descoperit ca nivelul de glucoza din sange si obezitatea pot fi ameliorate utilizand sucul de aronia.

Un studiu din 2016 a analizat efectele sucului de fructe de aronia pe sobolani cu leziuni hepatice. Cercetatorii au descoperit ca sucul a redus severitatea si simptomele generate de afectiunile ficatului.

Un studiu similar din 2017 a descoperit, de asemenea, ca sucul de aronia are efecte de protectie impotriva leziunilor hepatice. Autorii studiului au sugerat ca efectul se poate datora activitatii antioxidante a boabelor de aronia.

Un alt studiu pe rozatoare, a constatat ca sucul de aronia a ajutat la reducerea simptomelor la sobolani care sufereau de ulcer. Studiul a sugerat ca, in acest caz, beneficiile aroniei s-ar putea datora stimularii productiei de mucus.

Un studiu din 2015 a descoperit ca aronia ofera protectie impotriva bolilor coronariene. Aronia protejeaza vasele impotriva depunerilor care se pot dezvolta pe interiorul lor.

Atat sucul de aronia, cat si cel de mure au ajutat la relaxarea tesutului, ceea ce permite cresterea fluxului sanguin. Acest lucru este important, deoarece multe boli cardiovasculare au ca rezultat o intarire a arterelor. Acest efect va determina si scaderea tensiunii. Din cele trei sucuri testate, aronia a avut cele mai puternice efecte. Cercetatorii au concluzionat ca sucul de aronia are beneficii semnificative in tratarea bolilor vasculare.

Suc de Aronia Contribuie la echilibrul nutritional

Echilibrul specific de nutrienti din sucul de aronia variaza in functie de felul in care a fost crescuta planta si de modul in care sucul a fost preparat. Totul depinde de modul in care aronia s-a dezvoltat si de perioada in care au fost culese fructele. Aronia este cunoscuta pentru multitudinea de nutrienti.

Aronia este un aliment dens, care contine o gama larga de vitamine si minerale, inclusiv zinc, magneziu, fier si vitaminele C, B si K. Valorile specifice de nutrienti vor varia in functie de felul in care aronia este cultivata si pregatita.  Sucul de aronia ofera numeroase beneficii consumatorilor. Variantele de preparare sunt multiple, astfel incat fiecare persoana sa foloseasca aceste fructe in conformitate cu preferintele personale. Fie ca este vorba despre sun smoothie aromat sau despre un suc pastrat peste iarna, beneficiile consumul regulat sunt similare.

Suc de Aronia presat la rece

Fructele de aronia au un conținut scăzut de calorii, dar conțin un pumn nutrițional, deoarece sunt bogate în fibre, vitamina C și mangan. Doar 1 uncie (28 de grame) de fructe de padure aronia furnizează următorii nutrienți
Calorii: 13 Proteine: 2 grame Grăsime: 0 grame Carbohidrati: 12 grame Fibra: 2 grame Vitamina C: 10% din valoarea zilnică (DV) Mangan: 9% din DV Vitamina K: 5% din DV Boabele furnizează, de asemenea, folat, fier și vitaminele A și E. În plus, sunt o sursă excelentă de antioxidanți benefici.
Acești compuși vă ajută să vă protejați celulele de molecule potențial dăunătoare numite radicali liberi. Fructele sunt deosebit de bogate în antociani, care conferă boabelor culoarea albastru închis până la negru

Poate avea efecte anticanceroase
Boabele de Aronia pot proteja împotriva cancerului

Studiile efectuate pe eprubete și animale au arătat că antocianinele din boabele de aronia pot opri creșterea celulelor canceroase ale colonului

Un studiu cu eprubete a constatat că 50 mg de extract de aronia au redus creșterea celulelor cancerului de colon cu 60% după 24 de ore. Se crede că activitatea antioxidantă puternică a antocianinelor este responsabilă de acest efect de suprimare a cancerului

În mod similar, extrasele din boabe pot reduce stresul oxidativ legat de cancerul de sân.

Într-un studiu, aceste extracte au redus numărul de radicali liberi superoxizi nocivi din probele de sânge prelevate de la femeile cu cancer de sân

Acestea fiind spuse, cercetările actuale sunt limitate și sunt necesare studii la om pentru a evalua relația dintre fructele de aronia și protecția împotriva cancerului.

Poate beneficia de sănătatea inimii
Datorită proprietăților sale antioxidante, boabele de aronia pot îmbunătăți sănătatea inimii

Suc de Aronia natural 100%

În special, acestea pot ajuta persoanele cu sindrom metabolic, un grup de afecțiuni – inclusiv niveluri ridicate de colesterol și trigliceride – care vă cresc probabilitatea apariției bolilor de inimă și a diabetului Un studiu de 2 luni efectuat la 38 de persoane cu sindrom metabolic a observat că suplimentarea cu 300 mg de extract de aronia zilnic a scăzut semnificativ trigliceridele, colesterolul LDL (rău) și colesterolul total

Un studiu similar de 2 luni efectuat la 25 de persoane cu sindrom metabolic a constatat că administrarea zilnică a 300 mg de extract de aronia a redus semnificativ aceiași markeri de sănătate, precum și tensiunea arterială

Sunt necesare mai multe cercetări umane pentru a identifica rolul pe care fructele de aronia îl pot juca în sănătatea inimii.

Poate oferi suport imunitar
Boabele de Aronia vă pot întări și susține sistemul imunitar

Un studiu cu eprubete a remarcat faptul că extractele de boabe de aronia au prezentat o activitate antibacteriană puternică împotriva bacteriilor potențial dăunătoare Escherichia coli și Bacillus Cereus. A exercitat acest efect prin reducerea producției de bacterii a unui scut protector numit biofilm.

În plus, un studiu de 3 luni efectuat la rezidenții a 6 case de îngrijire medicală a constatat că cei care au băut  89 ml de suc de boabe de aronia au prezentat zilnic reduceri cu 55% și, respectiv, 38% a infecțiilor tractului urinar

Boabele de aronia pot reduce, de asemenea, inflamația prin inhibarea eliberării de substanțe pro-inflamatorii, cum ar fi factorul de necroză tumorală alfa (TNF-ɑ) și interleukina 6 (IL-6), care pot spori sănătatea imunitară În cele din urmă, boabele pot avea efecte antivirale.

Un studiu efectuat la șoareci a stabilit că acidul elagic și miricetina din extractul de boabe de aronia pot proteja împotriva virusului gripal

În ultimii ani, utilizarea produselor naturale a crescut substanțial în urma tendințelor de reducere a bolilor cronice. Fructele mici de culoare negru sau violet închis ale arborelui Aronia melanocarpa sunt de mare interes pentru cercetători, de asemenea, deoarece au, în mod similar cu alte tipuri de fructe distinse, unul dintre cele mai înalte niveluri de antioxidanți. Culturile de fructe de pădure, în special cele subutilizate (soc, șampon și ardei negru), sunt recunoscute pe scară largă ca fiind o sursă valoroasă de compuși bioactivi folosiți ca coloranți alimentari naturali și pentru activități de promovare a sănătății. Atenția noastră s-a concentrat pe chokeberries implicate în numeroase studii clinice datorită proprietăților lor antioxidante legate de conținutul fenolic ridicat, în special antocianine  sub formă de derivați de cianidină .

Suc de Aronia presat la rece puternic antioxidant

Trebuie subliniat, de asemenea, că, în afară de compușii polifenolici, boabele sunt bogate și în constituenți bioactivi, precum vitamine (vitamina C și vitamina E), elemente minerale (potasiu, calciu și magneziu), carotenoizi, pectine, acizi organici și carbohidrați prezenți în cantități mai mici. Acesta este un motiv pentru care speciile de Aronia se află în fruntea speciilor de fructe și fructe de pădure și de ce prezintă o gamă largă de activități legate de bolile cronice, în special cele cardiace și cardiovasculare, care implică antiaterosclerotice, hipotensive și antiplachete proprietăți. Datorită prezenței acestor compuși bioactivi, fructele de padure Aronia prezintă și alte efecte biologice, care promovează sănătatea atât in vitro, cât și in vivo, precum gastroprotectoare (ulcere gastrice), hepatoprotectoare, activități antiproliferative (de exemplu, cancer de colon), prevenire și tratamentul diabetului.

Propolis + Vitamina C

Imagini pentru propolis parapharm

Propolis + Vitamina C

Propolisul este cea mai bogata sursa naturala de bioflavoniode. Datorita efectului sau benefic asupra organismului umn este folosit inca din antichitate. Bioflavonoidele asociate cu Vitamina C isi exercita efectul sinergic asupra organismului uman.
Vitamina C contribuie la:
*formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii si a dintilor
*metabolismul energetic normal
*functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice
*functionarea normala a sistemului imunitar
*protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
*reducere oboselii si a extenuarii

Vezi si alte promotii Vegis

Gel calmant pentru dureri articulare și musculare Reladol Revive, 500 gr

Vezi Acum Oferta

Dureri articulare și musculare Reladol Revive

Reladol este un remediu natural cu efecte rapide, ce ajută la reducerea inflamațiilor și calmare a durerilor. Gelul ReVive pentru dureri articulare și musculare are la bază o compoziție de ingrediente active 100% naturale, formată dintr-o selecție de plante binecunoscute pentru puterile lor vindecătoare. Reladol conferă o senzație plăcută de prospețime la nivelul pielii, datorită proprietăților emoliente și hidratante. Aloe Vera va calma, hidrata și catifela pielea, în timp ce menta va atenua durerile musculare.

Selecția unică de plante, aloe vera, mentă, ulei din frunze de cuișoare, ulei din frunze de scorțișoară si extract din sămânța de ovăz, conferă gelului Reladol un puternic efect antiinflamator și ușor anestezic. Aplicat local, pe suprafața pielii, gelul calmant ReVive pătrunde în țesuturile subiacente pentru a reduce inflamația, a ameliora durerea și de a accelera procesul de vindecare.

Ingredientele active 100% naturale acționează simultan pentru a elimina disconfortul cauzat de durerile din zona cervicală, lombară, coloana vertebrală și membre. Având un conținut ridicat de ulei din frunze de scorțișoară, Reladol are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Utilizarea gelului Reladol este foarte ușoară. Se aplică o cantitate mică pe zona afectată și se masează ușor până la absorbția completă a gelului în piele. Se absoarbe rapid și are efect imediat,  lăsând o senzație de răcorire după aplicare.

Orez Eco din Konjac 385g – Better Than Foods

Imagini pentru Orez Eco din Konjac 385g - Better Than Foods

Vezi Acum Oferta

Orez Eco din konjac – Better Than Foods

Produs în formă de orez realizat din făină organică de Konnyaku şi fibre de ovăz.Greutate netă 385gGreutate fără lichid 300g ORGANIC, FARA GLUTEN, FARA GRAU, FARA GRASIMII, FARA ZAHAR, SARAC IN CALORII, SURSA DE FIBRE.BetterThanNoodlesTM este o sursă de fibre şi o alternativă cu calorii puţine, indice glicemic mic şi fără gluten, grâu, grăsimi, zahăr sau sare. Preparatele noastre sunt realizate din făină organică de Konnyaku, din rădăcina unei plante organice japoneze străvechi numită Konjac. Potrivită pentru celiaci, vegani şi vegetarieni, Konnyaku se consumă în Japonia de multe secole. Consumaţi individual au un gust neutru dar, adăugaţi la ingrediente sănătoase, tăiţeii absorb aroma astfel încât să vă bucuraţi de o mâncare sănătoasă şi delicioasă

Ingrediente: apă purificată, făină organică de Konnyaku (konjac), fibre de ovăz.

TAIETEI DIN FAINA DE KONJAC BIO 270G – SLIM PASTA

Imagini pentru Taietei din faina de konjac BIO 270g - Slim Pasta

Vezi Acum Oferta

Taietei  BIO din faina de konjac – Slim Pasta 270 gr

ZERO CARBOHIDRATIFARA GLUTENORGANICFARA GRAUFARA GRASIMIFARA ZAHARGata in 2 minute!Ingrediente: Apă, Făină Bio de Konjac și Fibre de ovăz Bio (4.4 % ) (Juroat), Agent de întărire: hidroxid de calciu.Se poate servi cu sosul favorit, gata în doar 2 minute.Preparati  din fibre de ovăz și făină Bio de Konjac (Juroat) și extras natural din planta fibroasă de Konjac, Slim Noodles sunt o alternativă cu mai putine calorii a teiițeilor  conventionali.Pentru slăbire – Consumând 33g (1/6 din conținut) de Slim Noodles de trei ori pe zi, vă poate ajuta să scădeți în greutate.Vă sugerăm să adăugați apă/suc și fructe pentru a perpara un smoothie; Slim Noodles au un gust neutru care absoarbe amorele din diferite ingrediente.

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 WEDDERSPOON

Wedderspoon Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2

Vezi Acum Oferta

2 x Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g Wedderspoon

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună. 

Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității. 

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume. 

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.