Purificator de aer AlecoAir P40 SMART

aronia-charlottenburg.ro

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART, Wi-Fi, Lampa UV, TRUE HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare

Datorită sistemului complex de filtrare (prefiltru, filtru TRUE HEPA și filtru cu cărbune activ), funcției de ionizare și tehnologiei UV-C, purificator P40 SMART poate purifica excelent aerul. Prefiltrul reține particule mari de praf, scame sau păr de animale.

Filtrul TRUE HEPA reține praful, acarienii, polenul, sporii mucegaiului, bacteriile și particulele de virus. Filtrul TRUE HEPA poate reține particule mai mari de 0,3 microni, a căror proporție depășește 99,97%. Dar ce înseamnă aceste lucruri? În primul rând, HEPA reprezintă aerul sub formă de particule de înaltă eficiență (eficiență ridicată pentru filtrarea particulelor din aer). Prin urmare, filtrul TRUE HEPA este cel mai eficient filtru de pe piață.

Filtrul cu cărbune activ elimină mirosurile neplăcute (fum de țigară, miros alimentar etc.) și gazele toxice. Tehnologia UV-C poate ucide în mod eficient 99,99% din bacterii, viruși, ciuperci sau mucegaiuri Funcția de ionizare – Dispozitivul emite ioni negativi, care se atașează la praf și particule poluante suspendate în aer. Acestea devin mai grele și mai ușor de absorbit de dispozitiv. O cantitate mare de ioni negativi poate împrospăta aerul și poate ajuta creierul să funcționeze mai bine.

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART

Indicatorul LED poate afișa calitatea aerului în casă în timp real, în funcție de nivelul particulelor de PM2.5 din aer: <49 ug / m3: Calitate bună a aerului verde 50 ~ 99 ug / m3: calitatea aerului galben-mediu 100 ~ 149 ug / m3: Calitate slabă a aerului portocalie > 150 ug / m3: roșu-foarte slabă calitate a aerului

Purificator de aer P40 poate fi programat să funcționeze timp de 2 ore, 4 ore sau 8 ore și să se oprească automat după ce a trecut timpul selectat. Indicatorul arată timpul de funcționare selectat Viteza ventilatorului: purificatorul este echipat cu 4 trepte de viteză. Butonul „Viteză” vă permite să setați viteza ventilatorului (I, II, III sau Turbo) pentru una dintre cele 4 trepte. Funcție de ionizare / lampă UV-C: Acest buton poate porni / opri lampa UV și poate activa / dezactiva funcția de ionizare. Ionii negativi produși prin ionizare susțin rezervele de energie, metabolismul, îmbunătățesc circulația sângelui și sistemul imunitar și reduc alergiile și durerile de cap. Lampa UV-C (spectru 254 nm) poate elimina eficient virușii și bacteriile din aer.

Funcția de repaus: lăsați monitorul să se oprească după aproximativ 30 de minute. După 5 secunde, dispozitivul va continua să ruleze la viteza setată anterior (scăzută, medie, mare, accelerație). Mod automat: Când acest mod este activat, dispozitivul va seta viteza ventilatorului în funcție de calitatea aerului. Aceste funcții sunt rezervate de program și rezervate pentru utilizare ulterioară. Indicator de înlocuire a filtrului: După măsurarea duratei de funcționare a echipamentului, indicatorul va avertiza când filtrul trebuie înlocuit. Panou de control tactil: purificatorul poate fi controlat cu ușurință printr-un panou de control intuitiv, ușor de utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *