Cauta produsul dorit, comanda online!

00.00 lei

Niciun produs în coș.

Purificator de aer Xiaomi Mi Air 2, Hepa, Wi-Fi (Alb)

Vezi Acum Oferta

MiAir 2 este un purificator de aer inteligent care va improspata aerul in locuinta ta.

Acest purificator de aer se conecteaza la smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei Mi Home si astfel poti realiza diverse setari, chiar si de la distanta. Purificatorul este perfect optimizat, astfel incat sa ofere o performanta ridicata, pastrand in acelasi timp un design compact. Volumul acestuia este redus cu 40% fata de varianta precedenta, in timp ce performanta CARD este de 330m³/h, astfel ca 99,7% din particulele mici sunt indepartate. In aparatul purificator de aer este instalat un motor, doua ventilatoare si filtru de intrare, filtru HEPA si filtru de carbon activ. Acestea asigura ca aerul pe care tu il respiri este perfect curat, 360 de grade. Primul filtru absoarbe particulele de dimensiuni mari, precum par, praf, etc. Cel de-al doilea filtru indeparteaza 99,5% PM dintre microparticule si bacterii patogenice. Filtrul de carbon absoarbe formaldehida si alte substante daunatoare, precum si mirosul neplacut. Este recomandat ca filtrul sa fie schimbat la 4-6 luni, pentru rezultate optime.

Purificatorul are doua moduri: standard si super powerful. In modul standard capacitatea de purificare este de 330m³/h, in timp ce in modul super powerful este de 388m³/h. Astfel, o camera de 23 de m² va avea un aer improspatat in doar 10 minute. Acest dispozitiv se adapteaza nevoilor tale. Astfel, in modul „Sleep”, purificatorul are un nivel de zgomot de doar 31 dB, fiind atat de discret pentru a nu te deranja cand dormi. Smartphone-ul tau va functiona ca o telecomanda, iar tu vei putea alege intre diverse moduri de circulatia a aerului, in functie de camera in care este plasat purificatorul.

Fiecare detaliu al acestui dispozitiv a fost gandit astfel incat sa ofere maximum de performanta si sa nu incomodeze utilizatorul. Purificatorul Xiaomi are un design minimalist, compact si se potriveste perfect in orice decor.